NATALIJA "ZAPALILA" INSTAGRAM: Jokićeva supruga objavila NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU, uz stihove čuvene Balaševićeve pesme!

Autor:

Sport

14.06.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćna poruka Nikoline lepše polovine posle istorijskog podviga.

NATALIJA "ZAPALILA" INSTAGRAM: Jokićeva supruga objavila NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU, uz stihove čuvene Balaševićeve pesme!

Foto: Instagram/printscreen/Natalija Jokić

Natalija i Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača finalne serije između Denvera i Majamija, a nakon što su Nagetsi osvojili prvu titulu u istoriji franšize oglasila se supruga popularnog Džokera - Natalija.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju sa mužem i ćerkom Ognjenom dok stoje ispred trofeja Lerija O’Brajena i pehara za MVP-ja finala.

Sve to uz jedno srce i čuvenu pesmu Đorđa Balaševića "Ja luzer".

 

 

Đole je bio veliki fan Somborca, uživao je da gleda njegove bravure, a Jokićeva lepša polovina očigledno obožava njegovu muziku.

Podsetimo da je Jokićev Denver nadigrao Majami rezultatom 4:1 u velikom NBA finalu, a Srbinu je stigla čestitka i od američkog predsednika Džoa Bajdena.

U međuvremenu, na internetu se pojavila slika naslovne strane od 7. avgusta 1995. godine, na kojoj se vidi kako tada mala beba Natalija sa majkom Danicom beži od "Oluje", uz konstataciju da danas predstavlja stub porodice našeg najboljeg košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading