SKANDAL NA PROSLAVI TITULE: Supruga Nikole Jokića pogođena u glavu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest iz glavnog grada Kolorada.

SKANDAL NA PROSLAVI TITULE: Supruga Nikole Jokića pogođena u glavu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Natalija Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do prve NBA titule u istoriji, pošto su u velikom finalu najjače lige sveta savladali Majami Hit, rezultatom 4:1.

Nagetsi su odigrali čitavu sezonu za pamćenje, a kruna je stigla u doigravanju, gde su izbacivali redom Minesotu, Finiks, Los Anđeles Lejkerse, odnosno za kraj ekipu Majamija.

U čast njihove titule, za danas je na ulicama Denvera zakazana proslava, gde će heroji ovog grada iz Kolorada prodefilovati i pozdraviti svoje navijače

Proslava je već počela, stigli su i košarkaši Nagetsa, a među njima se nalazi naravno i Nikola Jokić, MVP velikog finala, koji je došao zajedno sa svojom suprugom i malom ćerkicom.

Iako je sve delovalo sjajno i delovalo da je neće biti nikakvih problema, proslavu je obeležila velika sramota navijača Nagetsa.

Naime, neko iz publike pogodio je Nataliju, Nikolinu suprugu, limenkom piva. Limenka je pogodila u vilicu, a situacija je bila i više nego neprijatna. Ipak, čini se da nije bilo previše opasno po ženu srpskog asa.

Cela parada će biti uživo praćena i putem velikih video ekrana po gradu, kao i na televiziji za one koji ne mogu da dođu u Denver.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading