SKAJ IH TERA U ZATVOR: Sudija Šešić odlučio - Ta komunikacija je zakonita

Autor:

Hronika

31.08.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Šarićevoj organizovanoj kriminalnoj grupi nastaviće se sutra ujutru kada će okrivljeni izneti odbrane.

SKAJ IH TERA U ZATVOR: Sudija Šešić odlučio - Ta komunikacija je zakonita

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/J. Ilic

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Darka Šarića koja broji 15 članova, između ostalo za planiranje ubistva svedoka saradnika u postupku koji se protiv njih vodio zbog krijumčarenja kokaina, danas je otvoreno u Specijalnom sudu u Beogradu.

Sudija Šešić posle pauze odlučio je da su komunikacije preko skaja zakonite i time je odbio  predlog branilaca o njihovom izuzimanju iz predmeta

- Komunikacije sa skaja imaju dokazni značaj isprave, a verodostojnost komunikacije između okrivljenih će se u postupku dokazati - rekao je sudija, a sudnici je nastao muk, a u publici nezadovoljstvo.

Suđenje Šarićevoj organizovanoj kriminalnoj grupi nastaviće se sutra ujutru kada će okrivljeni izneti odbrane, a danas je prema navodima sudije glavni pretres prekinut  u 13 sati zbog sudjenja klanu Belivuka, da bi se dalo vremena straži da pripreme teren za to suđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading