TELO SKLONILI SA ULICE, KUKALI I ZAPOMAGALI, PITALI ZA SVOJE BLIŽNJE: Komšinica iz susedne zgrade ispričala šta se desilo nakon što je došlo do detonacije u Smederevu!

Autor:

Hronika

31.08.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred zgrade na Trgu Karagđorđevog duda bilo je dece i okupljenih građana koji su sedeli na klupama - tvrdi komšinica iz sudedne zgrade.

TELO SKLONILI SA ULICE, KUKALI I ZAPOMAGALI, PITALI ZA SVOJE BLIŽNJE: Komšinica iz susedne zgrade ispričala šta se desilo nakon što je došlo do detonacije u Smederevu!

Foto: Facebook/Lux Radio Smederevo

Kako nam je ispričala komšinica koja živi u zgradi preko puta eksplozija se desila oko 20:30 časova, u tom trenutku ispred zgrade na Trgu Karagđorđevog duda u Smederevu bilo je dece i okupljenih građana koji su sedeli na klupama.

- Čula se jaka detonacija, ne znam kako eksplodira boca, ali ovo je potreslo celo Smederevo. U jednom trenutku staklo je počelo da zveči po putu, a nakon par minuta došle su ekipe hitne pomoći i policije. Kada je suprug je došao kući rekao mi je da je video telo na ulici, ali ono je ubrzo sklonjeno, tada je došla forenzika - ispričala je komšinica. 

Kako dalje tvrdi, nakon što je čula detonaciju izašla je ispred zgrade, a stanari zgrade u kojoj se nesrećni slučaj dogdio rekli su joj da se sve zbilo na četvrtom spratu.

- Komšinica mi je rekla da ni oni ne znaju u kom se tačno stanu na četvrtom spratu desila eksplozija, jer svi stanovi izgledaju razrušeno. Štokovi vrata, prozora, prozori sve je uništeno, sve je crno - priča meštanka i dodaje:

- U jednom trenutku videla se ekipa ljudi obučenih u belo kako ulaze u zgradu. Ubrzo su se videle i lampe kako svetle  po stanovima koji se nalaze na tom spratu. Niko ne zna da li je u pitanju plinska boca. Jedino da se radi o plinskom šporetu, i nekoj varnici - navodi komšinica.

Kako tvrdi, strahuje se da je broj povređenih dosta veći.

- Bilo je više ekipa Hitne pomoći na terenu, komšije pričaju da su sve snage bile na terenu, i da su prevozile povređene, niko od nas ne zna da li je neko povređen srčom stakla koja je letela svuda. Verovatno i jeste, jer u tom pojasu osim objekata, šteta je bila i na automobilima i mnogim radnjama koje se nalaze u okolini - zaključuje komšinica iz susedne zgrade za Republiku.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading