STRAVIČAN PRIZOR NAKON EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Krvav sedi na stepenicama dok uspaničeni narod oko njega juri! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

31.08.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična eksplozija odjeknula je večeras Smederevom, a njen uzrok je eksplozija plinske boce u jednoj zgradi u ovom gradu.

STRAVIČAN PRIZOR NAKON EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Krvav sedi na stepenicama dok uspaničeni narod oko njega juri! (VIDEO/FOTO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Tom prilikom, najmanje jedna osoba je nastradala, a dve, kako se nezvanično saznaje su teško povređene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na Instagram stranici 192 pojavila se stravična slika krvavog mladića, koji sedi na stepenicama zgrade u kojoj se desila eksplozija, a pretpostavlja se da je to jedan od najmanje dvoje povređenih u večerašnjoj nesreći.

Identitet poginulog nije još poznat, a povređeni su, kako je navedeno, brat i sestra.

Prema prvim informacijama, uzrok eksplozije je plinska boca.

Na licu mesta se posle eksplozije, osim služba policije, vatrogasaca i hitne pomoći, okupio i veliki deo građana, koji su prepričavali šta se desilo.

- Ti ne veruješ kako je to bilo, kao da se probija zvučni zid. Deca su se uplašila, plakala zbog buke - rekao je jedan od prisutnih ljudi.

- Čulo se jako kao bomba, deca su se ispred igrala kada je srča i staklo krenulo da pada po njima. Svi smo izašli, čula se vriska odjednom - rekao je drugi očevidac.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading