IVANA ŠOPIĆ POKAZALA DEČKA! Evo ko je osvojio srce voditeljke ELITE! (FOTO)

Autor: Republika/A. N.

Zabava

01.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" konačno pokazala ko je osvojio njeno srce!

IVANA ŠOPIĆ POKAZALA DEČKA! Evo ko je osvojio srce voditeljke ELITE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

Voditeljka rijalitija "Zadruga", Ivana Šopić, trenutno letuje na egzotičnom španskom ostrvu, Ibica. Ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram svakodnevno kači kako uživa u toplim danima, ali njene pratioce ipak najviše obraduju fotografije u kupaćem kostimu, na kojima voditeljka pokazuje svoje vitko telo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

O ljubavnom životu atraktivne voditeljke dugo se spekulisalo na društvenim mrežama, ali je ona u nekoliko emisija istakla da je emotivno zauzeta. Iako Ivana svog dečka krije od očiju javnosti, tokom noći je odlučila da podeli njihov romantičan trenutak i oduševi sve svoje fanove, koji verno prate šta ona radi na društvenim mrežama. 

Iako je voditeljka na fotografiji koju je podelila svom izabraniku sakrila lice, primećuje se da se radi o mišićavom, visokom muškarcu, a koliko je ona srećna pored njega, govori njen osmeh na licu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić sa dečkom

Podsećamo, na televiziji Pink od sutra počinje novi rijaliti program "Elita", a produkcije je već potvrdila nekoliko imena koje će se naći u ovom formatu, a to su Milena KačavendaMarko ĐedovićMensur AjdarpašićSlobodan Josipović i Marko Janjušević Janjuš. Pored toga što se očekuju jako zanimljivi takmičari, za novu sezonu voditeljskom timu su se priključile i dva nova lica, Maša Mihaliović i Ana Radulović, koju ste ranije imali priliku da gledate na RED televiziji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading