Daniel Popović o saradnji s Ćetkovićem: Sergeja su maltretirale kolege na moje oči

Autor:

Zabava

19.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu ispovest Daniela Popovića možete pogledati na našem sajtu Republika TV u 21 sat

Daniel Popović o saradnji s Ćetkovićem:  Sergeja su maltretirale kolege na moje oči

Foto: daniel popovic

daniel popovic

Tokom 50 godina profesionalne karijere i 40 godina rada u diskografiji, Daniel Popović je sarađivao sa svim većim muzičkim imenima regiona, a u našoj emisiji "Ispovesti" prisetio se nelagodne situacije s kolegom Sergejem Ćetkovićem dok su snimali pesmu "Ovo je naša zemlja".

Foto: youtube.com/printscreen

Daniel Popović

 

Naime, Daniel je bio svedok kako su kolege maltretirale Crnogorca u studiju dok je trajalo snimanje pesme, kojeg su vraćale po nekoliko puta da ponovo otpeva stihove, zbog čega je Popović poludeo.


- Milan Perić me nazvao i preporučio mi za Sergeja Ćetkovića za pesmu "Ovo je naša zemlja" jer je on tad bio velika zvezda u Crnoj Gori. Dok smo bili tamo i snimali, baš je bilo neko maltretiranje. Naime, kolege su ga terale da otpeva još jednom, pa još jednom. Baš je bilo iživljavanje nad čovekom, ne nada mnom, već nad njim. Ja sam im tad rekao: "Šta vam je, ljudi, čovek odlično peva, pustite ga." To je to iživljavanje, to se događa nekad, to kolege rade - rekao je Popović i otkrio kako je savetovao Ćetkovića:

- Preporučio sam mu da ode u inostranstvo, kao kolega kolegi, i rekao da nije sve tako crno negde drugde. Smatram da mi, muzičari, moramo rušiti zidove, baš sam to rekao i Aleksandru Miliću Miliju iz Miligrama neki dan. Nešto smo razgovarali na temu pesme koju je radio i gde se spominje "Džuli", pa sam mu rekao onako izletelo je iz mene. Vreme je na nekom mikroprostoru da mi, muzičari, rušimo te zidove, a ne da ih gradimo, bez obzira na to koliko teško bilo. Lako je bilo u ono vreme bratstva i jedinstva, kad smo se svi slagali, svako je mogao spavati na klupi u bilo kojoj državi, sada je to drugačije.

Foto: RTV Pink

Sergej Ćetković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading