GOVORIO KOLEGAMA DA MENJAJU REPERTOAR I DONESU MU VODU! Sergeja Ćetkovića ŠOKIRAO prvi susret sa Dinom Merlinom!

Autor:

Zabava

26.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se prisetio svojih početaka i susreta sa Dinom Merlinom!

GOVORIO KOLEGAMA DA MENJAJU REPERTOAR I DONESU MU VODU! Sergeja Ćetkovića ŠOKIRAO prvi susret sa Dinom Merlinom!

Foto: YouTube/Printscreen, printscreen/Kurir TV

Popularni pevač Sergej Ćetković je jedan od najomiljenijih izvođača godinama u regionu, a karijeru nije gradio na skandalima, već na hitovima. Pesme je pisao u srećnim i tužnim trenucima života, ja jedna koju je pisao u najtežim je pesma "Pusti probleme". Pevač se na kraju intervjua osvrnuo i na susret sa Dinom Merlinom.

- Pesma je napisana u trenutku kada sam imao neke teške momente, neke velike probleme. Desila se kao neka poruka samom sebi, a ja iz dana u dan pokušavam da naučim nešto od sebe i svoje pesme. Ponekad me to drži suviše kratko i onda se podsećam svakih 7-8 dana - iskreno kaže Sergej i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Sergej Ćetković

- Treba slaviti svaki dan, a probleme gledati kao nešto što je rešivo. Kada pogledam oko sebe malo i kad vidim probleme koji su zaista problemi, onda čovek treba da stavi prst na čelo i zapitati se: “Zbog čega se ja nerviram i zbog čega pravim sebi presiju u životu?”

Pevač će sledeće godine proslaviti 25 godina karijere, ali i godišnjicu braka sa suprugom Kristinom, sa kojom je usvojio dve ćerke, Lolu i Milu.

- U sledeću godinu treba da uđemo spremni za proslavu tih prvih 25 godina naše zajedničke muzičke karijere, jer smo publika i ja zajedno radili na tome. Nisam vodio evidenciju koliko se veridbi desilo na mojim koncertima, nikada nismo zapisali. Bilo je jako puno i veridbi i prosidbi. Do kraja godine ko zna koliko će još biti toga - priča Sergej i otkriva da nije prestao da osvaja svoju suprugu iako će sledeće godine proslaviti 25 godina braka:

- Ja to činim svakodnevno, svakog dana u svakom pogledu je osvajam, evo već 25 godina. Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.

Republika

Foto: RTV Pink

Sergej Ćetković

Pevača društvene mreže ne zanimaju i ne trudi se oko njih.

- Najmanje se bavim društvenim mrežama iako je to sad jako aktuelno. Trudim se da ne gušim ljude, ali i sebe jer kad uđeš u taj mod da si non stop aktuelan i želiš da podeliš svoj privatan život i lične trenutke sa ljudima, onda shvatiš da više nemaš privatan život - kaže Ćetković za emisiju “Volim ljeto” i dodaje da je učešće na Evroviziji veoma bitno i velika životna škola za svakog umetnika:

- Za nas umetnike je to dobro iskustvo, predstaviti sebe, svoju muziku i svoju zemlju.

Najveća nagrada mu je publika.

- Na početku karijere kada čuješ svoje ime na radiju ili kada vidiš sebe na televiziji, imaš neke leptiriće jer shvatiš da si nešto uradio. Aplauz i publika koja peva tvoje pesme i citira tvoje stihove, to je najveća nagrada - zaključuje Sergej Ćetković.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Dino Merlin

Kad je započeo svoju muzičku karijeru, sreo je pevača Dina Merlina, a ovaj susret ga je šokirao.

- Kada sam bio dete na čuvenim muzičkim maratonima na Pravnom fakultetu, tada smo kao najmlađa grupa bili tu da otvorimo sam muzički maraton. Imali smo prilike da sedimo sa najvećim imenima, Dinom Merlinom, Crvenom jabukom i ne znam kime još, al uglavnom krem de la krem što kažu. Mi kao klinci smo bili tu i gledali u Dina Merlina kao u Boga. On je sedeo tu nekih sat vremena i sve vreme je pisao svojim kolegama da mu donesu čašu vode ili promene repertoar, uglavnom nije nijednu reč progovorio. Nama je to bilo čudno, ovaj čovek ne priča - priča Sergej sa osmehom na licu i dodaje:

- Shvatio sam da se on čuva za svoje nastupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading