SALE, LEGENDO: Selektor Kine još jednom pokazao svoju veličinu - OVO se nije videlo u prenosu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest jednog od naših najboljih igrača u istoriji.

SALE, LEGENDO: Selektor Kine još jednom pokazao svoju veličinu - OVO se nije videlo u prenosu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je pobedu na otvaranju Svetskog prvenstva, pošto je sa 105:63 (25:14, 30:20, 22:13, 28:16) savladala reprezentaciju Kine.

Malo je smušeno naša ekipa ušla u meč, ali se brzo vratila, uspostavila dominaciju, a zatim sigurnom igrom došla do rutinske pobede.

Ovo je bila vrlo zanimljiva utakmica i iz perspektive da na klupi Kine sedi Aleksandar Đorđević, čovek koji je godinama vodio našu reprezentaciju.

Jasno je da je za njega ovo bila vrlo emotivna utakmica, što se videlo i po snimku pred meč, a koji nije mogao da se vidi u prenosu. Naime, dok je išla himna Srbije, Đorđević je stajao mirno i pevao, a videlo se da će mu biti teško da vodi Kinu protiv "orlova".

I sam Sale je posle meča potvrdio koliko je emocija ova utakmica izazvala u njemu.

Emotivna utakmica za mene, znate odakle sam, i šta sam sve prošao sa ovim momcima. Mnoge od njih sam i selektirao, i trenirao i ponosan sam kako su napredovali. Želim im sreću, da odu do kraja, mislim da mogu, ali biće teško za sve. A mojim igračima govorim svaki dan da me vole kao što ja volim njih - zaključio je Đorđević.

Naredni meč Srbija igra za dva dana, u ponedeljak 28. avgusta, a rival će od 14 časova biti selekcija Portorika, dok će se Kinezi taj dan sastati sa Južnim Sudanom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading