"ORLOVI" PRETE ĐORĐEVIĆU: Bivšem selektoru Srbije se crno piše!

Autor: Tanjug

Sport

25.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša reprezentacija takmičenje na Mundobasketu počinje u subotu.

"ORLOVI" PRETE ĐORĐEVIĆU: Bivšem selektoru Srbije se crno piše!

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević

Košarkaška reprezentacija Srbije u subotu od 14 časova igra protiv Kine meč prvog kola B grupe na Svetskom prvenstvu.

Nikola Jović i Dušan Ristić ističu da je ekipa spremna i da će ići na pobedu iako maksimalno poštuje rivala čiji je selektor Aleksandar Đorđević.

- Svi smo radili vredno, stvarno smo odradili dobar posao od kako smo došli ovde u Manilu, uslovi su fenomenalni. Odradili smo svaki trening perfektno i ulazimo u utakmicu spremni. Imamo pozitivnu energiju u timu, svi su podređeni timskom uspehu. Cilj nam je da svaku utakmicu uđemo sa maksimalnim pristupom i maksimalnim poštovanjem prema protivniku. Ako ispoštujemo naše principe koje smo zacrtali u napadu i odbrani, mislim da će rezultat doći - rekao je centar Ristić za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Nikola Jović ističe da ne oseća nikakav pritisak iako će debitovati za Srbiju na velikim takmičenjima.

- Ja taj pritisak ne osećam. Ovaj sport igram iz ljubavi, stvarno volim da se takmičim, takmičar sam. Zato sam i došao ovde, da pomognem timu, da probamo da se pokažemo u što boljem svetlu i da probamo da dobijemo što više utakmica. Svi su zadovoljni, svi su srećni kako ovo izgleda. Svi su pozitivni, nadamo se dobrim rezultatima. Protiv Kine smo igrali pre sedam dana. Nadamo se sličnom ishodu, da ćemo da slavimo - rekao je Jović.

Posle duela protiv Kine, Srbiju očekuju još dve utakmice u Grupi B. Prvo protiv Portorika, 28. avgusta od 14 časova, a potom protiv Južnog Sudana, 30. avgusta od 10 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading