OD SVIH REPREZENTATIVACA SRBIJE! Evo koji privlači NAJVEĆU pažnju azijskih medija!

Autor:

Sport

25.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstantno je u centru pažnje.

OD SVIH REPREZENTATIVACA SRBIJE! Evo koji privlači NAJVEĆU pažnju azijskih medija!

Foto: Starsport

Broje se sati do starta košarkaške reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu, koje zajednički organizuju Filipini, Japan i Indonezija.

Izabranici Svtislava Pešića odradili su novi trening u Manili, kome su prisustvovali mnogi domaći, ali i strani mediji. 

Veliki broj novinara iz Azije, kao i predstavnika jednog od domaćina, Filipina, došao je u Araneta Koloseum dvoranu kako bi video srpske reprezentativce, dok je najveću pažnju privukao košarka Majami Hita Nikola Jović.

Bivši igrač Mege je za ESPN počeo da daje intervju, a vrlo brzo su ga okružili svi ostali novinari. Izgledalo je kao da su ga "napali neprijatelji" sa svih strana, ali je Nikola strpljivo odgovarao na svako pitanje.

- Daćemo sve od sebe. Došli smo da se takmičimo. Motiv je da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Pariz - rekao je Jović, pred meč sa Đorđevićevom Kinom.

Republika

Foto: Starsport

 

Nije krio koliko su od pomoći bile prijateljske utakmice:

- Pomoglo nam je mnogo. Nismo odigrali dosta mečeva zajedno, zato su nam ti dueli bili važni. Da shvatimo kako ko igra, koja je naša igra. Ponovo ćemo igrati sa nekim reprezentacijama, već smo bili uspešni, nadam se da ćemo te igre ponoviti - dodao je košarkaš Majamija i naglasio da su ciljevi jasni.

Filipincima je košarka nacionalni sport i očekuje se mnogo navijača na njihovim susretima.

- Očekujemo zaista veliki broj navijača u hali. Filipinci su sjajni ljudi, njihove utakmice će biti prepune navijača i nadam se da će na prvenstvu proći dobro - istakao je srpski reprezentativac.

Na kraju je objasnio kako je izgledao njegov susret sa trenerom Majamija Erikom Spolstrom i aktuelnim pomoćnikom selektora reprezentacije SAD, Stiva Kera.

- On mnogo voli ovaj grad. Videli smo se i svi znaju ko je zapravo Erik Spolstra. On je sjajan trener. Mnogo sam srećan što je ovde. On je mnogo srećan što mene vidi ovde. Videćemo kako ćemo obojica proći - zaključio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MAO CE TUNG

25.08.2023 16:50

NIJE TACNO ,BOGDAN je NAJVECI mag.