JA SAM DOBAR "POLICAJAC", KOD MENE MOŽE SVE: Sin Ace Lukasa progovorio o svom nasledniku, odlučio da ga RAZMAZI!

Autor:

Zabava

17.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Vukasnović progovorio o proširenju porodice, pa priznao da želi da razmazi sina!

JA SAM DOBAR "POLICAJAC", KOD MENE MOŽE SVE: Sin Ace Lukasa progovorio o svom nasledniku, odlučio da ga RAZMAZI!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Lazar Vuksanović, sin folkera Ace Lukasa, danas je krstio Kasiju, ćerku pevača Milana Mitrovića, a potom progovorio o supruzi i sinu i proširenju porodice.

- Mislio sam da ću biti loš policajac, ali je to ipak žena. Ja sam dobar policajac, sve može kod mene, vozi... Mislim da ću sina ja najviše razmaziti, osam sati mi je mnogo bez njega, dok sam na poslu. Sad ide vrtić, ovo, ono, imam borbu u sebi, ne znam kako da se izborim sa tim. Voleo bih da dobijem još jedno dete. Želja mi je bila nekad da mi prvo dete bude sin, to mi se i ispunilo. Hteo bih drugo dete da mi bude ćerka, ali šta god da bude, samo nek je živo i zdravo - rekao je Lazar, pa dodao:

Republika

Foto: FOTO GAJA / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Lazar na krštenju male Kasije

- Švaleri prave žensku decu, kažete? Eto, ja sam dobio sina prvo, znači nisam... (smeh) Potirem to pravilo! (smeh) - dodao je Lazar za "Blic".

Lazar je sina dobio u decembru prošle godine, a zajedno sa suprugom Anom odlučio je da ime prvom nasledniku daju po dedi, Acinom ocu, pa se naslednik zove Vuksan Vuksanović, što sigurno Lukasu mnogo znači. 

- Hvala puno na željama, ovo je najsrećniji dan u našem životu. Supruga je odlično, sve je proteklo u najboljem redu. Iscrpljena je ali polako se sve stabilizuje. Sin je dobio ime po dedi i do lekara je dobio najviše ocene. Evo slavimo u krugu porodice, a Baba ceo dan plače - rekao je Lazar za domaće medije tada.

Republika

Foto: printscreen

Lazar sa suprugom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading