UPERILI SU MU CEV U LICE, TO JE NAJTEŽIH 11 SATI U MOM ŽIVOTU! Vučić o Danilovom odlasku na KiM: Sve je naredio Kurti!

Autor:

Vesti

17.09.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je o najtežem trenutku u svom životu.

UPERILI SU MU CEV U LICE, TO JE NAJTEŽIH 11 SATI U MOM ŽIVOTU! Vučić o Danilovom odlasku na KiM: Sve je naredio Kurti!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao gost emisije "Hit Tvit", govorio je o napadu na sina Danila Vučića na KiM.

- Da li mi je svejedno kada me napadaju, nije. Naučio sam sebe da strpljivo i trpeljivo na sve odgovaram. Ja sam za sat mogao pre tri dana da odgovorim, ali ne žuri mi se. Znam da na kraju uvek pobedimo. 2014. kada su lagali za tender za ispumpavanje... Ja sam bio u čudu. Nisam mogao da verujem da neko izmišlja toliko. Onda sam shvatio da se neki bore da Srbija bude uspešna, a neki ne. Ja dnevno moram stotine tekstova, sate i sate najgorih psovki da pretrpim, ali na to sam navikao. Ili se borite ili hoćete, drugačije ne možete. Niko me nije ni pitao nikada, ali evo, sada ću reći. Najteže mi je bilo, to se dogovilo posle smrti njegove i Miličine majke. Danilo je išao na Kosovo, i sa njim je bilo nekoliko mojih momaka, bili su nenaoružani. Išao je na liturgiju. On je veći vernik nego ja. Ja sam svojevremeno, kada je uhapšen Đurić, ja sam dao ultimatum da me ne zovu, ako ne bude pušten. To je bio pokušaj poniženja države. Vraćen je do Merdara. Ja sam bio u gužvi kada su uhvatili Danila. Onda shvatite da je to Kurti sve organizovao, jer su ga pratili iz ŠIK-a. To su moji momci videli. Zaustavili su ih, izbacili iz kola, i sad ja to negde uživo pratim, a ne mogu ništa - rekao je predsednik, pa dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić o Danilu Vučić

- Oni su ih izvukli napolje sa željom da mu skinu majicu. Onda su mu uperili pušku u lice i grudi. Zamislite oca koji je predsednik države, ili bilo kog oca, koji sluša, i znam da je to Kurti naredio da vam upere cevi u dete. I znate da neće da skine majicu - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

- To je bilo najtežih sat vremena ovih 11 godina. Posle su i Albanci priznali. To je život, ja posle toga moram da vidim Kurtija i zamislite kako mi je dok ga gledam. I opet morate da razgovarate jer je to važno za zemlju i da zemlja ne uđe u sukobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (64)

Loading
Danica

17.09.2023 22:21

Kurti je tiranin i okupator. Jednu lepu rec za njega nemam.

Vanja

17.09.2023 22:21

Kurti je dno dna.

Mija

17.09.2023 22:22

Maltretiranju predsednikove porodice nema kraja.

Ana

17.09.2023 22:22

Svi roditelji razumeju i podržavaju predsednika.