OVERILO JE POLA TIMA: Seks skandal potresao NBA ligu

Autor:

Sport

07.11.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačica priznala da je bila sa više košarkaša iako to nije smela.

OVERILO JE POLA TIMA: Seks skandal potresao NBA ligu

Foto: Tanjug/AP

Seks skandal potresa NBA ligu nakon što je bivša navijačica Bruklin Netsa priznala da je imala odnose sa pola tim, iako je to najstrože zabranjeno. U pitanju je nekadašnja čirlidersica Džen Rufo, koja je sada rešila da progovori o svemu i očigledno skrene pažnju  na sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Rufo (@jenrufo)

 

- Imala sam odnose s nekoliko igrača Netsa dok sam plesla tamo četiri godine. Ne želim o imenima, ali nisu bili igrači s klupe. Nije vam dozvoljen kontakt s igračima po ugovoru, ali mislim da igrači nemaju takvu stavku u svojim ugovorima i mogu da rade šta im je volja. Ja sam to u svakom slučaju radila. Ne dopuštaju nam da to radimo jer smatraju da nam polni odnosi oduzimaju talent. Ne delim to mišljenje. Mogu da budem i talentovana i aktivna u krevetu - rekla je Džen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Rufo (@jenrufo)

 

Ona je plesala za Bruklin od 2011. do 2015. pa je odmah pokrenuta polemika koji su to starteri završili sa njom u krevetu. Međutim, pokrenula se lavina, pa je jedno od pitanja da li toga ima i u drugim ekipama, odnosno koji su se sve košarkaši prepustili zadovoljstvu i "zabranjenom voću".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading