ŠOK U KOLORADU: POVREDIO SE NIKOLA JOKIĆ! Ledena obloga na zglobu zabrinula navijače!

Autor:

Sport

06.11.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin, najverovatnije, propušta naredni meč.

ŠOK U KOLORADU: POVREDIO SE NIKOLA JOKIĆ! Ledena obloga na zglobu zabrinula navijače!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić, najbolji košarkaš NBA lige dve godine uzastopno, doživeo je povredu pred utakmicu sa Nju Orleans Pelikansima u ponedeljak uveče. Informaciju je preneo američki novinar Harison Vind, koji prati Denver Nagetse.

Ova vest izazvala je veliku pažnju u košarkaškom svetu, a posebno među navijačima Nagetsa i Srbije.


Situacija nije optimistična, jer je Srbin povredio zglob desne noge, a u ponedeljak ujutru je došao na trening sa ledenom oblogom na bolnom mestu. Prema rečima lekara, radi se o upali zgloba koja nije teže prirode, ali bi ipak mogla da predstavlja hendikep.

Njegova povreda dolazi u nezgodnom trenutku za Nagetese, koji se bore da ostanak na vrhu Zapadne konferencije NBA lige. Zasad imaju učinak od šest pobeda i jednog poraza, dok je njihov naredni rival Nju Orleans na bilansu od 4-2. 

Dakle, ukoliko ne bude preke potrebe, trener Denvera Majkl Meloun sigurno neće forsirati Jokića na terenu, s obzirom da je i drugi ključni igrač, Džamal Marej, povređen i neće biti u sastavu.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading