ZAŠTO GA TOLIKO MRZITE? Ameri ponovo ponizili Nikolu Jokića - morao je da reaguje i legendarni Čarls Barkli!

Autor:

Sport

25.10.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je poverovati da se neke stvari iznova i iznova slučajno događaju.

ZAŠTO GA TOLIKO MRZITE? Ameri ponovo ponizili Nikolu Jokića - morao je da reaguje i legendarni Čarls Barkli!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić predstavlja jednog od najboljih košarkaša današnjice u NBA ligi. U svega par godina oborio je veliki broj rekorda, dva puta se okitio MVP titulom i bio je ključan igrač u pohodu svog Denvera ka prvoj šampionskoj tituli u prethodnoj sezoni.

Međutim, pojedini mediji "preko bare" očigledno ne mogu da se pomire sa navedenim i pokušavaju, kada god su u mogućnosti, da ponize najboljeg srpskog košarkaša.

Uoči starta nove sezone ESPN je u najavi prvih mečeva, načinio ogroman propust. Naime, na pokrivalici koja je trebala da označi početak nove takmičarske godine, kao i prve mečeve koji će biti odigrani, nema Nikole Jokića, a ekipu Denvera je "predstavljao" Džejson Tejtum koji nije ni nastupio u premijernom susretu.

 

 

Nakon uočenog propusta u odbranu srpskog košarkaša stao je i legendarni Čarls Barkli, jedan od najboljih igrača u istoriji košarkaške igre koji danas predstavlja jendog od najcenjenijih novinara:

- Poslali ste mi tu grafiku i pokazao sam je Erniju (TNT) i samo želimo da se izvinimo Nagetsima, Džokeru i gradu Denveru. To je potpuno glupo da nema Džokera na toj grafici.

Da podsetimo, na startu nove sezone Denver je savladao ekipu LA Lejkersa rezultatom 119:107, a Nikola Jokić je sezonu otvorio tripl-dabl učinkom, zabeleživši 219 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading