DERBI JESENJEG DELA PRVENSTVA: Dva bivša zonaša, dve prvoplasirane ekipe se bore za povratak u dobro poznato društvo!

Autor:

Sport

27.10.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će sigurno uživati u nedelju.

DERBI JESENJEG DELA PRVENSTVA: Dva bivša zonaša, dve prvoplasirane ekipe se bore za povratak u dobro poznato društvo!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 11. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostiće sastav Šumadije iz Toponice, utakmica se igra u nedelju, 29. oktobra od 14 časova.

Nedeljni domaćin susreta, prošlogodišnji zonaš na dobrom je putu da se ekspresno vrati u dobro poznato društvo, trenutno se sa učinkom od sedam trijumfa, dva remija i jednog poraza nalazi na prvoj poziciji na tabeli. Pomalo iznenađujući "iks" prošle nedelje na gostovanju u Plaskovcu doveo je ekipu do samo jednog boda prednosti u odnosu na drugoplasirani tim.

Na domaćem terenu OFK Aranđelovac igra odlično ove sezone, na pet odigranih susreta zabeležena su isto toliko trijumfa, uz gol razliku 18:3. Iz redova nedeljnog domaćina su za naš portal poručili:

- Očekuje nas derbi jesenjeg dela prvenstva, svi dosadašnji osvojeni bodova staju u ovaj meč, koji je nama sigurno najvažniji u jesenjem delu. Trenutno imamo jedan bod prednosti u odnosu na predstojećeg rivala, pobedom bi otišli na četiri, dok bi svaki drugi ishod meča učinio borbu za tron dosta težom po naš klub. 

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Teren u Aranđelovcu

Nedeljni gost u Aranđelovcu biće, baš kao i domaćin, bivši zonaš, koji je godinu dana ranije ispao iz višeg ranga. Trenutno se tim iz Toponice sa jednim porazom više u odnosu na lidera nalazi na drugoj poziciji na tabeli, uz bod manje u odnosu na njega. Šumadija je baš kao i predstojeći rival na svom terenu maksimalna, ali na gostovanjima nije to slučaj.

Sastav Šumadije je na gostovanjima tek u osmom kolu upisao prvi trijumf, dok je pre toga zabeležio dva poraza i jedan remi, što je zbirno četiri boda van svog terena. Ovo će biti duel verovatno i dva glavna kandidata za šampionski pehar i plasman u viši rang, pa sigurno je da nas očekuje jako kvalitetan meč.

OFK Aranđelovac 1979 - Šumadija (Toponica)

Nedelja, 29. oktobar od 14 časova

Teren u Aranđelovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading