DUEL IMENJAKA U DIVOŠU: Može li tim iz Beške da pomrsi račune lideru na tabeli?

Autor:

Sport

28.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk protiv Hajduka.

DUEL IMENJAKA U DIVOŠU: Može li tim iz Beške da pomrsi račune lideru na tabeli?

Foto: FK Hajduk Divoš

U okviru 12. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Divoša ugostiće imenjaka iz Beške, utakmica se igra n nedelju, 29. oktobra od 13 časova i 30 minuta.

Domaćin nedeljnog susreta, trenutno prvoplasirani tim na tabeli sa 27 osvojenih bodova, jedan više u odnosu na prvog pratioca, je po mnogima već "prerastao" trenutni rang takmičenja, i vreme je da se napravi iskorak. Tim Hajduk je trenutno jedini neporaženi u ligi, u poslednjih par sezona se nalazi u samom vrhu tabele i izgleda da je to "ta sezona".

Na terenu u Divošu odigrana su šest prvenstvena meča, i tom prilikom je zabeleženo isto toliko trijumfa, uz gol razliku 18:3, pored odličnih rezultata u ligi, Hajduk je stigao i do 1/4 Kupa Srema.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Najavni poster

Predstojeći rival aktuelnom lideru na tabeli biće njegov imenjak iz Beške, koji je prošle godine preko baraža stigao u aktuelni rang, u koji se vratio nakon tri sezone. Trenutno se Hajduk sa 15 osvojenih bodova nalazi na deobi osme pozicije na tabeli.

Tim iz Beške je ceo svoj bodovni saldo zabeležio pred svojim navijačima, gde ima maksimalan učinak, dok sa gostovanja i dalje nisu uspeli da donesu bodove. Šest mečeva van Beške i isto toliko poraza uz gol razliku 5:18.

Povodom predstojećeg meča iz redova Hajduka iz Beške su kratko poručili:

- Očekuje nas meč sa liderom na tabeli, možda i najteže mesto na kojem ćemo "tražiti" prve bodove u gostima od starta sezone, ali sigurno da nećemo tako lako odustati. 

Poslednji put ova dva tima sastala su se u prvenstvu još u sezoni 18/19, kada je tim iz Divoša oba puta slavio trijumf.

Hajduk (Divoš) - Hajduk (Beška)

Nedelja, 29. oktobar od 13.30

Teren u Divošu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading