USLOVI SU SVE BOLJI: Agilno rukovodstvo vredno radi - travnata podloga u Bogatiću uskoro će biti kao na Vembliju! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.10.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri će uskoro imati sjajne uslove za rad i napredak.

USLOVI SU SVE BOLJI: Agilno rukovodstvo vredno radi - travnata podloga u Bogatiću uskoro će biti kao na Vembliju! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Fudbaleri Mačve 1929 iz Bogatića prethodne 2022/23 sezone nesrećno su kao dvanaestoplasirana ekipa zapadne grupe srpskoligaškog karavana, morali da sa presele u niži stepen takmičenja i od ove jeseni su krenuli u žetvu bodova u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske.

U do sada odigranih deset prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od pet pobeda, tri remija i dva poraza i sa 18 osvojenih bodova treutno drže lidersku poziciju na tabeli zonskog ranga takmičenja i nalaze se na dobrom putu da se nakon samo jedne sezone vrate u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Pored ostvarenja na terenu, agilno klupsko rukovodstvo mnogo pažnje posvećuju poboljšanju kako uslova na samom terenu, tako i na kompletnoj infrastrukturi.

Od trenutka kada je došao na mesto predsednika kluba Slavko Pejović mnogo toga je učinjeno, a sada se klub iz Bogatića može pohvaliti i savremenim sistemom za navodnjavanje travnate podloge koja će u mnogome uticati da fudbaleri Mačve 1929 u narednom periodu imaju uslove na kojima će im pozavideti i klubovi iz viših rangova takmičenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @macvabogaticfk

 

Kada je reč o takmičarskim obavezama, u nedelju 29. oktobra Mačva 1929 gostuje u Osečini, a već narednog vikenda na stadionu u Ulici Slave Kovića gostuje Rađevac u velikom derbiju možda i celokupnog šampionata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading