OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA: Bred Pit razotkrio Dženifer Aniston!

Autor:

Zabava

29.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šokantni detalji!

OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA: Bred Pit razotkrio Dženifer Aniston!

Foto: shutterstock

Glumac Bred Pit je nedavno otkrio jednu dobro čuvanu tajnu o svojoj bivšoj supruzi, Dženifer Aniston, u intervjuu koji nikada nije bio emitovan. Prema pisanju magazina Hello, Pit je otkrio da Dženifer mesečari, detalj iz njenog privatnog života koji je bio poznat samo njenom najbližem krugu ljudi.

Pit je ispričao kako je Dženiferino mesečarenje uzrokovalo probleme u njihovom braku, navodeći anegdotu koja se dogodila jedne noći. "Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju", otkrio je glumac. Dodao je i da to nije bila bezazlena situacija, s obzirom da su u to vreme živeli u kući smeštenoj na litici.

Pit je kroz šalu ispričao da bi čuo kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, te da bi tada sam sebi govorio da će se Dženifer, nakon što obavi šta treba, vratiti u krevet. Takođe je otkrio da Dženifer u snu puno priča, te da su tada imali neke od najboljih razgovora.

Republika

Foto: youtube.com/CBS

Bred Pit i Dženifer Aniston

Bred Pit i DŽenifer Aniston su bili jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Venčali su se 2000. godine, da bi se razveli pet godina kasnije. Nakon toga, Aniston se udala za DŽastina Terua, dok se Pit venčao Anđelinom DŽoli, ali ni ti brakovi nisu potrajali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading