"ODURNO LJUDSKO BIĆE, DECA DRHTE OD STRAHA OD TEBE": Sin Breda Pita isprozivao oca JAVNO!

Autor:

Zabava

21.11.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Breda Pita i Anđeline Džoli ocrnio svog oca na društvenim mrežama!

"ODURNO LJUDSKO BIĆE, DECA DRHTE OD STRAHA OD TEBE": Sin Breda Pita isprozivao oca JAVNO!

Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Tanjug/AP

Paks Džoli Pit, usvojeni sin glumca Breda Pita i Anđelina Džoli, nazvao je svog oca "svetskim š*pkom", zbog kojeg se četvoro glumčeve najmlađe dece "trese od straha".

- Srećan Dan očeva, ovom š*pku svetskog ranga - napisao je Paks sarkastično na Instagramu na Dan očeva 2020. godine.

- Vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prezir. Nemaš ni obzira ni empatije prema svoje četvoro najmlađe dece, koja drhte od straha kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer to ne možeš shvatiti. Napravio si život mojih najbližih paklom. Možeš reći svetu i sebi šta želiš, ali istina će doći na videlo - dodao je Paks tada.

- Srećan Dan očeva, ti j*beno odurno ljudsko biće! - zakjučio je tada Paks svoju objavu, koju je propratio fotografijom na kojoj Bred dobija Oskara za najboljeg sporednog glumca za film "Once Upon a Time...".

Republika

Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks

Podsetimo, Anđelina je Paksa usvojila iz sirotišta u Ho Ši Min Sitiju u Vijetnamu 2007. godine, kad je imao tri godine. Biološka majka ga je ostavila kao novorođenče, jer je bila zavisnica od heroina, a Bred ga je zvanično usvojio godinu nakon Džolijeve. Kad su se Andželina i Bred rastali 2016. godine, deca su ostala sa njom. Paks je ovo objavu podelio na svom privatnom profilu, kad je imao 16 godina. 

Podsetimo, Bred je bio pod istragom zbog optužbi za zlostavljanje dece nakon svađe sa Medoksom u privatnom avionu pet dana pre nego što je Anđelina podnela zahtev za razvod braka, a on je tada navodno stao na njenu stranu. Džoli je tada izjavila u policiji da se Pit ponašao "kao čudovište", a glumac je kasnije oslobođen svih optužbi.

Prestao je da pije i da puši kanabis. Njih dvoje nisu javno govorili o incidentu, ali je ona 2021. za "Vogue" izjavila da ga je ostavila zbog "dobrobiti" svoje porodice.

Republika

Foto: Promo foto

Bred Pit i Andželina Džoli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading