ŠOK! REJČEL BRUTALNO ISKULIRALA ROSA: Snimak susreta dvoje glumaca ZAPALIO INTERNET!

Autor:

Zabava

08.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zvezde su nove reklame za predstojeći Super Bowl LVIII.

ŠOK! REJČEL BRUTALNO ISKULIRALA ROSA: Snimak susreta dvoje glumaca ZAPALIO INTERNET!

Foto: Bryan Smith / Zuma Press / Profimedia, Shutterstock

Zvezde serije "Prijatelji", koja se prikazivala u periodu od 1994. do 2004. godine, Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, ponovo su se našli u istom kadru, a njihovo zajedničko pojavljivanje pred kamerama oduševilo je gledaoce širom sveta.

Bivši prijatelji i ljubavnici Rejčel i Ros snimili su reklamu za predstojeći Super Bowl LVIII za onlajn platformu za naručivanje i dostavu hrane, a njihov razgovor nasmejao je sve, baš kao što su to činili pre više decenija u nezaboravnoj seriji koja je dostigla planetarnu popularnost.

Snimak koji prikazuje susret dvoje glumaca "zapalio" je mreže budući da se na njemu vidi kako je Rejčel brutalno iskulirala Rosa!

 

 

"Da li se znamo?", pita Dženifer Aniston kolegu Švimera, koji je pokušao da je zagrli nakon što ju je ugledao na holivudskom setu. Zbunjeni glumac podsetio ju je da su radili zajedno 10 godina.

"I dalje se ne sećaš?", pita joj. Ona se "ne seća", ali zato odlazi od njega i sama sebi govori: "Mrzim ovaj grad. Kao da bih mogla da zaboravim 10 godina svog života".

Super Bowl LVIII najavljuju i glavni izvođač Ašer, muzičar Dželi Rol kao i Viktorija i Dejvid Bekam. Finale Nacionalnog prvenstva američkog fudbala biće 11. februara u Nevadi.

Očekuje se miks sportskog i muzičkog spektakla kao godinama unazad. Ašer nastupa nakon prošlogodišnjeg šoua Rijane u Arizoni, kada je pevačica objavila da je drugi put trudna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading