OPREZNO! NASILNICI PLJAČKAJU PO BEOGRADU: Jutros na meti žena na Karaburmi!

Autor:

Hronika

08.02.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju sa drskim krađama i nasilničkim ponašanjem

OPREZNO! NASILNICI PLJAČKAJU PO BEOGRADU: Jutros na meti žena na Karaburmi!

Foto: Shutterstock

Trojka J.A. (22), S.Z. (21) i maloletnik Z.A. (17) ponovo su privukli pažnju javnosti svojim nedelima. Nakon hapšenja i puštanja početkom ovog meseca, njihove aktivnosti nisu se smirile. Jutros su, prema objavama na društvenim mrežama, ponovo izvršili pljačku, ovoga puta na Karaburmi. Uz fotografije nasilnika koje su takođe podeljene na društvenim mrežama, javnost je uzburkana.

Ponovna pljačka na ulici


Prema navodima, jutros oko 8 sati, trojka je opljačkala ženu i ukrala joj telefon. Ovo je samo jedan u nizu incidenata koje su ovi mladi počinioci izvršili, ostavljajući trag nasilja i osećaj nesigurnosti među građanima.

 

Reakcije javnosti

Nakon objave ovog incidenta, društvene mreže su preplavljene komentarima građana koji izražavaju svoje ogorčenje i frustraciju. Mnogi se pitaju do kada će ovakve situacije biti tolerisane i zašto pravosudni sistem nije u stanju da adekvatno reaguje na ovakve slučajeve. Komentari poput "Dokle više", "A šta da im radi policija? Privedu ih, a tužilaštvo naredi da ih puste. U policiji provedu 48 sati i nakon toga tužilaštvo ih oslobodi" jasno pokazuju nezadovoljstvo građana postojećom situacijom.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su izazvali uznemirenost u lokalnoj zajednici. Građani su zabrinuti za svoju sigurnost i traže odgovornost za počinioce koji se nastavljaju kretati slobodno uprkos učestalim krivičnim delima.

Ukoliko se ovakvi incidenti budu nastavili, postavlja se pitanje kakve mere će biti preduzete kako bi se zaštitila bezbednost građana i suzbilo nasilničko ponašanje ove trojke. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcija nadležnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading