UKRAO AUTOMOBIL, PA GA ZAGLAVIO U RUPI PORED ŠKOLE: Nesvakidašnja scena u Beogradu, a evo šta se zapravo dogodilo - OGLASIO SE VLASNIK VOZILA!

Autor:

Hronika

28.01.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato da li je neko povređen u ovoj nezgodi, a detalji o tome kako je do nje došlo su i dalje nejasni.

UKRAO AUTOMOBIL, PA GA ZAGLAVIO U RUPI PORED ŠKOLE: Nesvakidašnja scena u Beogradu, a evo šta se zapravo dogodilo - OGLASIO SE VLASNIK VOZILA!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Sinoć je Beograd bio poprište neobičnog događaja koji je izazvao pažnju mnogih građana. Naime, na društvenim mrežama se proširio snimak automobila koji je bio zaglavljen između trotoara i zgrade škole na Petlovom brdu.

Pab se oglasio povodom incidenta

Ubrzo nakon što je snimak postao viralan, oglasio se pab u čijem je vlasništvu navedeni automobil.

 

 

Oni su javnosti saopštili da im je vozilo zapravo ukradeno i ostavljeno na pomenutom mestu. U komentaru ispod snimka, vlasnici paba su izjavili:

- Nažalost, auto nam je ukraden i policija je privela lopova - glasio je komentar ispod Instagram objave.

Misterija: Kako je automobil završio između trotoara i zgrade škole?

Građani su ostali zbunjeni i nisu mogli da shvate kako je vozilo završilo zaglavljeno na neobičnom mestu, nedaleko od OŠ "Vladimir Rolović". Još uvek nije poznato da li je neko povređen u ovoj nezgodi, a detalji o tome kako je do nje došlo su i dalje nejasni.

Nesvakidašnji događaji poput ovog uvek izazovu veliku pažnju javnosti, a ovaj slučaj definitivno budi radoznalost i postavlja brojna pitanja na koja građani žele odgovore. Ostaje da vidimo da li će istraga otkriti sve okolnosti ove neobične saobraćajne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading