AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD: Državljanin Turske (59) preminuo tokom leta!

Autor:

Hronika

28.01.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Hitne pomoći ističu da su tokom noći imali čak 120 intervencija, od kojih je 14 bilo na javnim mestima. Posebno su istakli da su se javljali hronični bolesnici, astmatičari i kardiovaskularni pacijenti.

AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD: Državljanin Turske (59) preminuo tokom leta!

Foto: Republika.rs

Jutros oko 4.40 sati, beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" postao je poprište tragičnog događaja. Naime, 59-godišnji državljanin Turske preminuo je tokom leta iz Nemačke, što je navelo posadu aviona da hitno sleti u Beograd.

Hitna pomoć je izašla na teren, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog putnika.

Incidenti u toku noći

Ova noć nije prošla mirno ni za Beogradsku Hitnu pomoć, jer su imali puno posla. Naime, oko 00.38 došlo je do pucnjave u kojoj su dvojica muškaraca, tridesetogodišnjak i četrdesetogodišnjak, zadobili prostrelne rane. Srećom, brza reakcija Hitne pomoći omogućila je njihov brz i bezbedan prevoz do Urgentnog centra.


Pored ovog događaja, tokom noći su se desile i dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povređene. Ovo je samo jedan od pokazatelja koliko je noć bila izazovna za službu Hitne pomoći.

Reakcija Hitne pomoći

Iz Hitne pomoći ističu da su tokom noći imali čak 120 intervencija, od kojih je 14 bilo na javnim mestima. Posebno su istakli da su se javljali hronični bolesnici, astmatičari i kardiovaskularni pacijenti. Ovo jasno pokazuje koliko je njihov posao neophodan i koliko je važno da budu spremni da odgovore na različite izazove i situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading