RIJALDA DAN PRED ZVERSKI ZLOČIN SEDELA SA NUSRETOM U RESTORANU?! Isplivala ŠOK slika u Pazarskim medijima - nesretni Destanović nije znao šta mu se sprema! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.02.2024

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom Rijaldom.

RIJALDA DAN PRED ZVERSKI ZLOČIN SEDELA SA NUSRETOM U RESTORANU?! Isplivala ŠOK slika u Pazarskim medijima - nesretni Destanović nije znao šta mu se sprema! (FOTO)

Foto: Rina, Facebook

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe osumnjičene za ubistvo Nusreta Destanovića. Osumnjičeni su E. Dž. (19) iz Sjenice i E. H. (40) iz Novog Pazara, dok se S. A. Z. (27) iz Sjenice identifikuje kao glavni osumnjičeni, i trenutno je u bekstvu, protiv njega je izdata međunarodna poternica.

Tokom istrage, uhapšena je Rijalda H. (27), bivša supruga S. A. Z., zbog sumnje da je bila upućena u pripreme za krivično delo. Ona je bila u kontaktu kako sa Nusretom Destanovićem, tako i sa svojim bivšim mužem, a detalji njihovih interakcija postaju ključni za rekonstrukciju događaja.

Foto: PRINTSCREEN/SANDŽAK DANAS

Nusret Destanović u restoranu

Portal Sandžak objavio je fotografiju snimljenu dan pre ubistva, 7. februara, koja prikazuje Rijalda H. i pokojnog Nusreta Destanovića zajedno u restoranu u Novom Pazaru. Ova slika pruža novo svetlo na događaje, svedočeći o njihovom susretu neposredno pre tragedije.

Nažalost, iako su bili zajedno dan pre ubistva, čini se da Rijalda H. nije bila svesna planova koji su doveli do tragičnog događaja. Poruke koje je S. A. Z. uputio R. H., uključujući pretnje smrću, ukazuju na složene odnose u ovom slučaju.

Dodatno, porodične veze dodatno komplikuju situaciju. Rijalda H. je bila udata u selu gde je živela sa S. A. Z. u Sarajevu pet godina, a nakon razvoda se vratila u svoje rodno selo na Pešteru. Njena bračna istorija povezana je sa porodicom ubijenog, čime su se stvorile duboke veze između Rijalde H. i Nusreta Destanovića.

Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom Rijaldom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading