PORODICA UBIJENOG NUSRETA DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE! Žive u strahu, ubica ih zvao DVA PUTA nakon zločina!

Autor:

Hronika

13.02.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaka Nusreta Destanovića otkriva da porodica ubijenog mladića živi u strahu jer svakodnevno dobijaju pretnje.

PORODICA UBIJENOG NUSRETA DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE! Žive u strahu, ubica ih zvao DVA PUTA nakon zločina!

Foto: RINA

Ubistvo dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića šokirao je čitavu javnost kako u Srbiji tako i u regionu. Kako se navodi, njegova likvidacija je najverovatnije dogovorena između dvadesetsedmogodišnje Rijalde H. sa kojom se viđao i njenog bivšeg supruga dvadesetšestodogišnjeg Seada Z.A. i još jednog mladića.

Navodno, oni su se sastali u jednom restoranu neposredno pred ubistvo, a Nusretova rođaka kaže da se otac ubijenog mladića njihovoj porodici nije javio i da je za ispovest saznala iz medija, dok je Sead Z.A. čak dva puta zvao njenog brata.

- Čula sam šta je njegov otac izjavio. Nama se nije javljao, ali priča se da je on prijavio sina policiji i da jedini zna gde se nalazi. Nas je S.Z.A. zvao dva puta, pravdao se da nije ubio Nusreta i rekao je da ga je ubila R.H. u dogovoru sa još nekim ljudima. Inače, Nusretova sestra je u vezi sa bratom od R.H, sad prete i toj sestri i ostaloj Nusretovoj braći. Otac im je zabranio da dođu na sahranu. Njegovi majka i otac su u užasnom stanju, stalno nam je Hitna pomoć u kući  - rekla je Nusretova rođaka za Telegraf.

Podsetimo, nestanak Nusreta prijavljen je 8. februara, a pronađen je mrtav u subotu u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo.

Nesrećni mladić je pretučen i izboden, a uhapšen je i E.H. (40) koji se sumnjiči da je ubici pomogao da se sakrije i spalio njegovu krvavu odeću.

E.H. je rođak osumnjičenog za ubistvo, a on mu je i pomagao nakon zločina da krvavu odeću spali i pobegne u Austriju.

- E.H. je rođak S.Z.A. On mu je pomogao da spali krvavu odeću nakon ubistva i pobegne u Austriju. Prvo su ga onesvestili, a onda pretukli. Pretučen je kolcem. Sumnja se čak da osumnjičenom ovo nije prvo ubistvo. Inače, E.DŽ (19), drugi osumnjičeni, je razlog zašto je Nusret uopšte pronađen. On je nakon ubistva pozvao policiju i rekao im "Ja sam učestvovao u zločinu, telo se nalazi na toj adresi, ali ga nisam takao prstom, samo sam pomagao". Tada se predao i uhapšen je - kaže za pomenute medije rođaka ubijenog Nusreta koja ističe da se Rijalda istovremeno viđala i sa Nusretom i bivšim suprugom, te da ih je obojicu pravila ljubomornima.

- Ona je Nusretu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. S.Z.A. je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi Nusretova rođaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading