PRONAĐEN MARKOV ČAMAC: Majka, supruga i brat prate sve strpljivo!

Autor:

Hronika

06.03.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog dana, Marko je proveo vreme na izletu sa prijateljima pre nego što se uputio na pecanje.

PRONAĐEN MARKOV ČAMAC: Majka, supruga i brat prate sve strpljivo!

Foto: Privatna arhiva

Potraga za Markom Majstorovićem, koji je nestao pre tri dana u blizini Veternika, i dalje traje. Na licu mesta su angažovani ronioci žandarmerije i ribočuvarska služba Voda Vojvodine, ali do sada bez rezultata. Pronađeni su delovi gumenog čamca, veslo i čizme, dok je nadzorna kamera zabeležila Markov dolazak na šljunkaru. Interesantno je napomenuti da je Marko došao na pecanje u nedelju, a ne, kako je prvobitno objavljeno, između subote i nedelje.

Prethodnog dana, Marko je proveo vreme na izletu sa prijateljima pre nego što se uputio na pecanje. Kako saznajemo, on je bio strastveni pecaroš i sportista, te nije konzumirao alkohol niti je posećivao kafane. Ova činjenica baca novo svetlo na njegov nestanak, pružajući moguće tragove o tome šta se moglo desiti tog dana.

Porodica nestalog apeluje na sve koji poseduju čamce i sonare da se jave ili pruže svoju pomoć. Takođe, trenutno nije poznato na kojim lokacijama će žandarmerija nastaviti potragu, ali je evidentno da je kanal zbog visokog nivoa Dunava bio miran do danas. Marko je poslednji put viđen u tamno plavom džemperu i crnoj trenerci na mestu gde je često pecao.

Interesantno je napomenuti da je čuvar šljunkare opisao Marka kao izuzetno finog i vaspitanog momka bez poroka, koji im je često donosio ribu i hranu. Ova slika o njemu dodatno zbunjuje ljude koji su ga poznavali, postavljajući pitanje šta se moglo dogoditi sa ovim mladićem.

Nastavljamo da pratimo razvoj situacije i nadamo se da će Marko biti pronađen što pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading