DRAMATIČNA POTRAGA U NOVOM SADU: Marko Majstorović nestao na pecanju, šta se dogodilo?

Autor:

Hronika

05.03.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija intenzivno traga za Markom Majstorovićem iz Veternika, koji je nestao tokom vikenda dok je bio na pecanju na kanalu DTD u novosadskom naselju Klisa.

DRAMATIČNA POTRAGA U NOVOM SADU: Marko Majstorović nestao na pecanju, šta se dogodilo?

Foto: Privatna arhiva

 Marko je krenuo na pecanje u subotu, ali od tada mu se gubi svaki trag.

Intenzivna potraga

Nakon što je Marko nestao, njegov nestanak je prijavljen policiji, koja je odmah započela intenzivnu potragu za njim. Područje gde je Marko pecao detaljno je pretraženo, ali za sada nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na njegovu sudbinu.

Neobičan slučaj

Nestanak Marka Majstorovića iz Veternika predstavlja neobičan slučaj, s obzirom na to da je nestao dok je bio na pecanju, aktivnosti koja obično podrazumeva opuštanje i uživanje. Porodica i prijatelji su zabrinuti za njegovu sudbinu, a nadležne službe preduzimaju sve mere kako bi pronašle nestalog muškarca.

Poziv građanima za pomoć

Policija je uputila apel građanima da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestanku Marka Majstorovića, odmah obaveste nadležne organe kako bi se što pre pronašao i bezbedno vratio kući. Svaka informacija može biti od velike pomoći u rešavanju ovog slučaja.


Nestanak Marka Majstorovića iz Veternika predstavlja ozbiljan slučaj koji zahteva brzu reakciju i saradnju celokupne zajednice kako bi se pronašao nestali muškarac i osigurala njegova bezbednost. Nadamo se da će intenzivna potraga uskoro dati rezultate i da će Marko biti pronađen zdrav i nepovređen.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading