ZVEZDA DOBILA SJAJNE VESTI! Od OVOGA ne može BOLJE!

Autor:

Sport

12.03.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo dileme za čelnike regionalnog takmičenja.

ZVEZDA DOBILA SJAJNE VESTI! Od OVOGA ne može BOLJE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Krke iz Novog Mesta rezultatom 110:57, u utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Ovaj siguran trijumf je bio rezultat izvanredne igre Jaga Dos Santosa, koji je za manje od 27 minuta na terenu postigao 20 poena, uz osam skokova, 12 asistencija i dve ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti od 40.

Blistavim izdanjem protiv slovenačkog tima, Dos Santos je potukao konkurenciju i zasluženo proglašen za najkorisnijeg igrača prethodne runde regionalnog takmičenja.

 

 

Posle ove pobede, izabranici Janisa Sferopulosa su zadržali prvu poziciju na tabeli AdmiralBet ABA lige sa skorom od 19 pobeda i tri poraza, dok se ekipa Krke nalazi na poslednjem mestu sa bilansom od samo četiri trijumfa i čak 18 neuspeha.

U narednom kolu regionalne lige, Crvena zvezda će gostovati ekipi Cibone u Zagrebu, dok će košarkaši Krke dočekati ekipu Splita u Novom Mestu.

Beograđane već u četvrtak čeka novi izazov, pošto u okviru 29. runde Evrolige dočekuju Makabi iz Tel Aviva, koji zbog ratne situacije u Izraelu, kao domaćin igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nasuprot od učinka na Jadranu, Zvezda je izgubila sve šanse da se plasira u plej-of najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, dok teorijska šansa za ulazak u plej-in i dalje postoji, ali je potrebno da se mnogo stvari i pojedini rezultati poklope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading