OVO SU DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Sferopulos SAOPŠTIO fenomenalne VESTI za Zvezdu!

Autor:

Sport

11.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli konačno mogu da računaju na kompletan roster.

OVO SU DELIJE ŽELELE DA ČUJU! Sferopulos SAOPŠTIO fenomenalne VESTI za Zvezdu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su u nedelju Krku u 22. kolu AdmiralBet ABA lige i ostali na čelu regionalnog takmičenja.

Bez obzira na ostale rezultate, tim sa Malog Kalemegdana će do naredne nedelje zadržati lidersku poziciju, a uoči predstojećeg duela protiv Makabija iz Tel Aviva, u okviru 29. runde Evrolige (petak, Arena, 19.00) crveno-beli su dobili fantastične vesti.

Naime, Iz Crvene zvezde su saopštene odlične informacije, pošto bi uskoro na teren trebali da se vrate svi povređeni igrači.

To je potvrdio Janis Sferopulos, grčki stručnjak na klupi šampiona Srbije, koji je otkrio kako su sva tri povređena igrača, Miloš Teodosić, Nikola Topić i Trej Tompkins ponovo krenuli da treniraju.

Foto: Starsport

Nikola Topić i Miloš Teodosić

- Sva trojica rade individualno, ali ne mogu da preciziram njihov povratak. Zavisi od medicinskog tima koji ih redovno prati - rekao je Sferopulos.

Podsetimo, najbolji igrač Zvezde Miloš Teodosić je poslednji put bio na terenu u meču protiv Budućnosti 5. februara.

Talentovani Nikola Topić se povredio na Večitom derbiju protiv Partizana (4. januara) i dugo je van stroja, dok je Trej Tompkins poslednji put zvaničnu utakmicu igrao 18. aprila prošle godine, pa i dalje čeka na prve minute u crveno-belom dresu.

Crvena zvezda je u regionalnom takmičenju na bilansu od 19 pobeda i tri poraza, suvereno drži čelnu poziciju. S druge strane, izgubila je sve šanse za plasman u plej-of Evrolige, jer se nalazi na 16. mestu sa 10 trijumfa i 18 neuspeha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading