JANIS SFEROPULOS OTKRIO: Evo ŠTA se zna o povratku Teodosića i debiju Tompkinsa!

Autor:

Sport

10.03.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće delije još da čekaju.

JANIS SFEROPULOS OTKRIO: Evo ŠTA se zna o povratku Teodosića i debiju Tompkinsa!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde prilično lako su savladali Krku na domaćem terenu u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 110:57. 

Najefikasniji igrač među izabranicima Janisa Sferopulosa bio je Džavonte Smart. Amerikanac je uacio 24 poena, i time postavio rekord karijere. 

Posle pobede, medijima se obratio stručnjak ekipe sa Malog Kalemegdana. 

- Košarkaška je kao i život, ništa se ne podrazumeva. Sve morate da zaslužite. Pristup meču je bio na željenom nivou, igrali smo agresivno od početka do kraja, čestitam ekipi na pobedi i partiji - naglasio je Janis Sferopulos, pa nastavio o igračima koji su van stroja već neko vreme:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Janis Sferopulos

 

- Teodosić, Topić i Tompkins rade i treniraju u posebnom režimu, induvidualno, ali još uvek nemaju zeleno svetlo od strane medicinskog tima da se priključe ekipi. Kada ih očekujem? To nije do mene, to zavisi od medicinskog tima, od vremena koje je potrebno za oporavak.

Zvezda je novom sigurnom pobedom učvrstila prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi, dok Krka nastavlja borbu za opstanak na 17. mestu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading