ZVEZDA DEKLASIRALA KRKU! Bes crveno-belih SRUČIO se na Slovence! Pukla STOTKA u PIONIRU!

Autor:

Sport

10.03.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurna pobeda je ono što je klubu sa Malog Kalemegdana trebalo.

ZVEZDA DEKLASIRALA KRKU! Bes crveno-belih SRUČIO se na Slovence! Pukla STOTKA u PIONIRU!

Foto: x.com

Košarkaši Crvene zvezde prilično lako su savladali Krku na domaćem terenu u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 110:57. 

Najefikasniji igrač među izabranicima Janisa Sferopulosa bio je Džavonte Smart. Amerikanac je ubacio 24 poena, i time postavio rekord karijere. Pored njega se istakao Jago dos Santos sa 20 poena, osam skokova i 12 asistencija. 

U ekipi Krke su se istakli Miha Cerkvenik i Jurij Macura sa po devet poena kraj svog imena. 

Crveno-beli su imali kompletnu dominaciju u toku čitavog meča. Već sredinom prvog kvartala, Zvezda je napravila seriju 16-0, i tako već a samom početku stigli na prag pobede. 

 

 

Bilo je evidentno da Krka nije ravnopravan protivnik evroligaškoj ekipi, a to tome svedoči da su na poluvremenu već primili čak 56 koševa. Slovenci su otišli na odmor, ali ne sa mnogo vere u neki neverovatni povratak. 

Treći deo igre nije doneo ništa novo. Zvezda je isuviše lako dolazila do poena, a Macura i Škedelj nisu imali odgovor na Mitrovićeve bravure u reketu. 

Na kraju je Sferopulos uveo Majka Tobija, ne bi li pokušao da mu podigne samopuzdanje usled slabije minutaže u prethodnom periodu, ali se nekadašnji centar Barselone nije proslavio nervoznom igrom. 

Čitav posledji kvartala je predstavljao samo odrađivanje posla za klub sa Malog Kalemegdana, a Zvezda je novom sigurnom pobedom učvrstila prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi. 

Sutradan nas iščekuje meč između Partizana i Borca u Čačku sa početkom do 19.00 časova. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading