UZNEMIRUJUĆI VIDEO POKLANIH JAGANJACA! Dečak (13) ih sekirom krvnički ubio, cela porodica devijantna - majka ih napustila, brat SILOVAO rođene sestre, otac od muke šlogirao! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik ubijenih jaganjaca objavio uznemirujući snimak.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO POKLANIH JAGANJACA! Dečak (13) ih sekirom krvnički ubio, cela porodica devijantna - majka ih napustila, brat SILOVAO rođene sestre, otac od muke šlogirao! (VIDEO)

Foto: Facebook

Trinaestogodišnji dečak u selu Markovac kod Vršca je u ponedeljka popodne ubio 12 jaganjaca sekirom, krvnički ih udarati po glavi.

Podsetimo, u selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj kada je dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru.

Vlasnik jaganjaca je objavio uznemirujući snimak poklanih životinja. 

- Dete od 13, 14 godina ušlo i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sekirom im je razbijao glave, evo ih ovde. Veliku štetu nam je napravio - rekao je u snimku potresen čovek i dodao da se nakon svega uopšte ne oseća dobro, a komentari su se samo nizali.

- Zlikovac od malih nogu, taj će sutra i ljude.

- Sad su nažalost životinje, sledeći su ko zna ko.

- Užas kakav to mozak treba da bude - samo su neki od komentara.

U saradnji policije i Centra za socijalni rad, dečak je trasportovan u Klinički centar Vojvodine gde će biti ispitan. 

Navodi se da je dečak imao teško detinjstvo - majka je napustila porodicu, otac mu je šlogiran, a brat je godinama u zatvoru jer je više puta silovao njihove dve rođene sestre, prenose Novosti.

Poslednjih godina ova porodica je živela u staroj kući čoveka čije je ovce sada pobio. Jedna od sestara je radila kao čobanica, a i ovaj dečak joj je u tome neretko pomagao.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading