REAL AKTIVIRAO "BOMBU"! Bivši igrač Zvezde POJAČAVA šampiona Evrope!

Autor:

Sport

12.03.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani hoće po svaku cenu da ga dovedu u svoje redove.

REAL AKTIVIRAO "BOMBU"! Bivši igrač Zvezde POJAČAVA šampiona Evrope!

Foto: Starsport

Transferi u svetu košarke uvek izazivaju veliku pažnju, a poslednje vesti iz Španije o mogućem prelasku Lorenca Brauna u redove Real Madrida uzburkale su javnost.

Prema informacijama portala "Encestando", aktuelni šampion Evrope ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja ovog sjajnog plejmejkera iz Makabija, ali realizaciju ovog transfera trenutno "koči" ugovor koji nekadašnji ljubimac delija ima sa klubom iz Tel Aviva.

Međutim, karta na koju igraju Španci je geopolitička situacija, kao i eventualno smanjenje finansija "Ponosa Izraela", što bi značilo da bi moglo da dođe do rastanka već na kraju ove sezone.

Foto: Starsport

Lorenco Braun

Lideru na tabeli Evrolige je neophodan iskusni plejmejker, naročito na kraju sezone, pošto Serhiju Rodrigezu ističe ugovor, dok se od Karlosa Alosena i ne očekuje previše u "kraljevskom klubu".

Lorenco Braun, inače bivši košarkaš Crvene zvezde, ove sezone beleži u proseku 13 poena u Evroligi, a uz to ima i 6.3 asistencije, kao i 2.7 skokova po meču. Takođe, on je i jedan od najboljih kradljivaca sa 1.1 ukradenom loptom prosečno po utakmici.

U poslednjoj pobedi Izraelaca nad Žalgirisom, španski reprezentativac je dao veliki doprinos sa devet poena i čak 10 asistencija, za 25 minuta provedenih na parketu.

Amerikanac sa španskim pasošem je tokom NBA karijere igrao za Filadelfiju, Minesotu, Finiks i Toronto, pre nego što se otisnuo u daleku Kinu, a potom i na evropsku scenu, gde mu je Zvezda bila prvi klub. Kasnije je nastupao za Fenerbahče i Uniks iz Kazanja, da bi zatim potpisao za Makabi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading