ODRŽANA JE VANREDNA SKUPŠTINA: Izabran je novi predsednik kluba - starijim navijačima dobro poznata porodica!

Autor:

Sport

31.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paunović je spreman da nastavi put napretka.

ODRŽANA JE VANREDNA SKUPŠTINA: Izabran je novi predsednik kluba - starijim navijačima dobro poznata porodica!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Bivši član PFL-a Pančeva iz Sefkerina konsolidovao je svoje redove prošle sezone, što se odmah odrazilo i na rezultate, osvajanjem Opštinske lige izboren je plasman u Drugu južnobanatsku ligu (grupa Zapad).

Republika

Prošlogodišnji šampion nižeg ranga, sastav Tempa se i u višem stepenu takmičenja bori za prvo mesto, i do kraja sezone će se voditi bitka sa Borcem iz Sakula, ko će kao prvoplasirani u viši rang, a ko će to pokušati da ostvari kroz baraž.

Trenutno je zaostatak za liderom samo jedan bod, oba duela Tempa i Borca završena su remijem, pa će se verovatno pitanje šampiona odlučivati na "manjim utakmicama". Do kraja regularnog toka prvenstva ostala su još dva kola, a zatim se igra još jedan "krug", nakon kojeg će sve biti poznato.

Pre par dana u Sefkerinu je održana vanredna skupština fudbalskog kluba Tempo, dosadašnji predsednik Nikola Kavazović je podneo ostavku na svoju funkciju, pa je na ovom okupljanju došlo do izbora novog prvog čoveka kluba. 

Republika

Foto: FK Tempo Sefkerin

Nemanja Paunović novi predsednik Tempa

Poverenje članova dobio je Nemanja Paunović, kome su svi tom prilikom poželeli dosta sreće u rukovođenju sportskog kolektiva iz Sefkerina. Inače, Nemanja je sin Đurice Paunovića - Čarlija, fudbalera koji je u Tempu profeo čak 20 godina, isti period je proveo i na mestu prvog čoveka. Sada je njegov sin "nastavio posao", i sigurno da bi njegov otac bio ponosan na najnovija dešavanja, Đurica je nažalost preminuo 2022. godine.

Igrače Tempa danas očekuje meč 17. kola u kojem gostuju Proleteru iz Mramorka, utakmica je zakazana za 16 časova.

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading