BOGDANOVO NEVEROVATNO DOSTIGNUĆE! Kapiten "orlova" IZBIO na 14. mesto VEČNE liste rekordera, a onda DOŽIVEO pad koji ga je ZABOLEO! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac nije uspeo da upiše trijumf.

BOGDANOVO NEVEROVATNO DOSTIGNUĆE! Kapiten "orlova" IZBIO na 14. mesto VEČNE liste rekordera, a onda DOŽIVEO pad koji ga je ZABOLEO! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Atlanta Hoksa poraženi su od Finiksa rezultatom 128:115, ali je Bogdan Bogdanović imao je još jedan meč sa dvocifrenim učinkom u NBA ligi.

Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea je još jednom imao ulogu startera, zatim i ozbiljnu minutažu (36), došao je do 16 poena, tri asistencije i dva skoka. Šutirao je 6/13 iz igre, od toga je ubacio četiri trojke iz sedam šuteva.

Inače, to je Bogdanu 77. utakmica na kojoj je imao bar jednu trojku, to je drugi najduži niz u istoriji franšize, a sad je srpski bek na 14. mestu NBA svih vremena.

Samo jedan momenat bio je bolan za Bogdana, u kontri ga je blokirao Kevin Durent, usput je dobio lider Orlova i udarac po glavi, pa mu je trebalo malo više vremena da se pridigne.

Devin Buker je predvodio Sanse sa 30 poena, Erik Gordon je dodao 21, a Durent 19 poena. Imali su Sansi širinu u kadru, pa je Rojs O'Nil pomogao sa 14, Grejson Alen sa 13, a Bredli Bil sa 12 poena.

Na drugoj strani, Dežonte Marej je bio na pragu tripl-dabla sa 29 poena, 10 asistencija i devet skokova. Hanter je ubacio 22, a Klint Kapela je bio standardan sa dabl-dablom, imao je 13 poena i 10 skokova.

Pored ovog meča, Dalas je bio ubedljiv protiv Jute, Luka Dončić se igrao sa 34 poena, devet skokova i osam asistencija, Gaford je doda 24 poena, parirao je Markanen sa 21 poenom.

Milvoki je bio siguran protiv Bruklina uz 30 poena i 12 asistencija Lilarda, Vašington je bio bolji od Kingsa uz 31 poen Kuzme i 17 poena, devet skokova i pet asistencija Avdije. Foks je sa druge strane došao do 25 poena, po pet skokova i asistencija.

Hjuston je slavio protiv Bulsa uz 26 poena Grina i 23 Bruksa, Dosunmu je imao sa druge strane 35, a Nikola Vučević 16 poena i 14 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading