NAŠU PEVAČICU RODITELJI TUKLI, A ONDA JE MAJKA OSTAVILA: Ceca pokušala da se UBIJE, ovo su svi TRAGIČNI DETALJI!

Autor:

Zabava

22.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata pevačica i rijaliti zvezda Ceca Jovanović otkrila je svojevremeno istinu o svom teškom odrastanju!

NAŠU PEVAČICU RODITELJI TUKLI, A ONDA JE MAJKA OSTAVILA: Ceca pokušala da se UBIJE, ovo su svi TRAGIČNI DETALJI!

Foto: Youtube.com printscreen

Nekadašnja članica grupe Models, Ceca Jovanović, se povukla iz javnog života i radila je na sebi. Ceca je učestvovala u rijalitiju Farma, gde je imala skandalozne izjave i agresvino se ponašala i nakon toga je rešila da se promeni iz korena. Izjava koja je ostala upamćena je priznjanje da je bila fizički zlostavljanja i to od strane oca što je on odmah demantovao.

Foto: instagram

Ceca Jovanović

 

- Mene je mama ostavila kad sam bila mala i zlostavljala me je mnogo, samo ja toga tada nisam bila svesna. Onda je ona otišla sa drugim čovekom i ostavila me. Ali ja sam saznala gde živi, pa sam je zvala da ponovo dođe kod mene. Ona mi je surovo rekla da više ne postojim za nju - ispričala je tada Ceca zabezeknutoj Kristini Čanković tokom emitovanja rijalitija.

Bivša rijaliti učesnica je tada otkrila da pokušala sebi da oduzme život, kao i da majku posle osme godine života više nikad nije videla.

- Pokušala sam da se ubijem kad smo se preselili u Beograd jer nisam mogla to da podnesem. Bila sam u bolnici, primala sam injekcije pošto sam počela da haluciniram. Onda se majka vratila i zagrlila me. To je njen poslednji zagrljaj jer posle nisam mogla da je gledam očima.

Foto: instagram

Ceca Jovanović

 

Ona je tada dodala da kada je majka napustila porodicu, počelo je zlostavljanje sa očeve strane. Njemu je smetala svaka sitnica.

- Moj tata je mnogo nasilan. Ako stavim patike na pogrešno mesto, on je u stanju da me istuče. Kada dobijem keca u školi, pa to je haos, to šiklja krv. Sve moje probleme sam sama rešavala - pričala je tada u dahu Modelsica.

S obzirom na to da nije bila omiljena među cimerima i stalno se svađala mozda je i ovaj podatak bio pokušaj da skrene pažnju na sebe.

U međuvremenu pred očima javnosti dešavale su se raznorazne turbulencije kako sa porodicom tako i na ljubavnom planu jer ju je tadašnji dečko Igor Maljukanović ostavio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading