PRVI SNIMAK TRUDNE KAĆE ŽIVKOVIĆ: Pevačica pokazala kako izgleda u PETOM MESECU trudnoće!

Autor: O.B./G.D.

Zabava

19.03.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika uhvatio je trudnu Kaću Živković!

Pevačica Katarina Kaća Živković u emisiji ,,Amidži šou" prvi put je priznala da je trudna i da zbog toga odlazi u medijsku ilegalu. Portal Republika našao se na licu mesta u Šimanovcima, gde smo uhvatili trudnu Kaću, koja je ispozirala za naš objektiv. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Naime, u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Katarina je priznala da je peti mesec i da je sve vreme krila, jer je imala strah da li će sve biti kako treba. 

Kaća je spremna da postane majka i o tome je uvek pričala sa osmehom, da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke. 

- Ovo je moje prvo oglašavanje, nakon ovoga se povlačim u medijsku ilegalu! Zahvalila bih se svim novinarima koji su poštovali da o tome javno ne govorim, razlog je o tome da strah sve bude kako treba! Ovo je blagoslov od boga, imala sam druge planove, završila sam album, ali ovaj život mali u meni je prioritet! Iz tog razloga se povlačim i odmaram - priznala je Katarina Živković. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kaća Živković

 

Podsetimo, pevačica Kaća Živković je nedavno kod voditeljke Milene Videnović prvi put iznela detalje svoje veze, pa opisala čime je osvojio njen partner sa kojim čeka bebu.

- Ja verujem u svog partnera i uvek treba birati partnere koji veruju u vas i koji će u vama gledati jaku, nezavisnu, uspešnu, poslovnu ženu. Mislim da jaka žena uvek bira jakog muškarca. Što se trudnoće tiče, ja već izvesno vreme ističem da želim da se ostvarim kao majka i da je to meni ogromna zelja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading