TRAMVAJ UDARIO MUŠKARCA: Užas u Sarajevu!

Autor:

Svet

19.03.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je preminuo u kolima Hitne pomoći tokom transporta ka bolnici.

TRAMVAJ UDARIO MUŠKARCA: Užas u Sarajevu!

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Večeras na Ilidži u Sarajevu dogodila se tragična nesreća kada je tramvaj udario starijeg muškarca u ulici Harisa Merzića. Nažalost, muškarac je preminuo tokom transporta ka Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), potvrdila je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić za portal Avaza.

Hitna reakcija i obustava tramvajskog saobraćaja

Poziv tima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć stigao je oko 21.35 časova, nakon čega su policijski službenici reagovali na licu mesta. Muškarac je preminuo u kolima Hitne pomoći tokom transporta ka bolnici. Trenutno je tramvajski saobraćaj obustavljen, a policijski službenici su angažovani na terenu kako bi utvrdili sve okolnosti ove nesreće.


Ova tragična vest potresla je stanovnike Ilidže i šokirala javnost Sarajeva, podsećajući nas na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom kretanja na javnim mestima.

Podsećamo, pre četiri dana dogodila se još jedna jeziva scena u Sarajevu kada je policija dobila prijavu o upotrebi vatrenog oružja u ulici Kovači, nakon čega je izašla na teren i potvrdila navode iz prijave.

NN muškarac je upotrebio vatreno oružje, pri čemu nije bilo povređenih osoba, ali je pričinjena materijalna šteta na vozilu, prenosi Srpskainfo.

Tužilac KTKS je delo okvalifikovao kao pokušaj ubistva, a osumnjičeni Dž. H. (29) je uhapšen i nad njim se trenutno vrši kriminalistička obrada, saopštila je PU Stari Grad.

Prema nezvaničnim informacijama, meta napada je bio Emir Kundo koji se nalazio u vozilu marke "golf VII". Napadač je pucao iz motocikla u pokretu na automobil u kojem se nalazio Kundo. Važno je napomenuti da se Kundo već jednom dovodio u vezu sa kriminalnim radnjama, posebno sa pucnjavom koja se dogodila u ulici Ferhadija u Sarajevu 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading