JOVANOV ODBRUSIO GRUHONJIĆU: Ne reče jesam li izmislio i da je rekao bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove?

Autor:

Vesti

22.03.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I šta kaže Dinko? To naviklo da u svakoj situaciji izigrava žrtvu i umesto da se izvini srpskom narodu, reče da sam ga ja poredio sa ustaškim koljačem, kaže Jovanov.

JOVANOV ODBRUSIO GRUHONJIĆU: Ne reče jesam li izmislio i da je rekao bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove?

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Član Predsedništva SNS, Milenko Jovanov kaže da je Dinko Gruhonjić navikao da u svakoj situaciji izigrava žrtvu.

- I šta kaže Dinko? To naviklo da u svakoj situaciji izigrava žrtvu i umesto da se izvini srpskom narodu, reče da sam ga ja poredio sa ustaškim koljačem! E, neće to da prođe, nego ćemo da vidimo spektakl: Dinko protiv Dinka! Nego ne reče jesam li izmislio i da je rekao bi pravoslavne crkve u Vojvodini trebalo pretvarati u pabove? - napisao je Jovanov na društvenoj mreži Iks i dodao:

 

 

I to je bila šala koju mi, glupi i zatucani pravoslavni Srbi ne razumemo, je li? E, neće ni Dinko, ni bilo ko drugi skrnaviti pravoslavne hramove! Neće, jer srpske crkve po Vojvodini nisu ni gradili! Ono što su sebi pravili neka pretvaraju u šta hoće, a hramove Srpske pravoslavne crkve neće ni pipnuti. Ni danas, ni bilo kada.I još nešto. Ne dva, nego 222 dana ću da govorim o ovom verbalnom prolivu koji su bljuvali iz usta po milom im Dubrovniku. Sram ih i stid bilo!

Podsetimo, Ana Brnabić, nova predsednica Narodne skupštine, rekla je da prvi dan u parlamentu nije izgledao lepo i da će se naći način da se uspostavi dijalog i da se smanje tenzije.

- Ovo je sala u kojoj treba da sučeljavate politike i ideje a ne da se gađate toalet papirom i ubrusima. Mislim da je to nešto što ne bi trebalo da dozvolimo u budućnosti - rekla je Brnabićeva gostujući u emisiji Direktno sa Minjom Miletić na TV Euronews.

Na pitanje odakle ideja da ona bude izabrana za predsednicu Skupštine, Brnabićeva kaže da je uvek u pitanju tim, koji se raspoređuje po principu ko može da uradi nešto što je najbolje za građane.

- Razgovarali smo o tome šta je potrebno, i šta neko sa svojim znanjem, afinitetima može da doprinese budućem razvoju Srbije. Bila sam počastvovana kada mi je ponuđena ta funkcija i rekla sam da bih volela da je obavljam - navodi ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
BanKarlovac

22.03.2024 19:33

Taj novinar neka dođe da pretvori našu Crkvu u pab. Čekamo ga.