MARINIKA TEPIĆ ĆE ZBOG DEBELIH LAŽI MORATI DA ODGOVARA! Oglasila se kopmanija sa kojom je juče u skupštini ponovo povezala ANU BRNABIĆ I NJENOG BRATA!

Autor:

Vesti

21.03.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim povodom, kompanija se oglasila, a mi saopštenje prenosimo u celosti.

MARINIKA TEPIĆ ĆE ZBOG DEBELIH LAŽI MORATI DA ODGOVARA! Oglasila se kopmanija sa kojom je juče u skupštini ponovo povezala ANU BRNABIĆ I NJENOG BRATA!

Foto: ATA Images

Bord direktora kompanije „Aseko“ (Asseco SEE) u Srbiji je danas povodom tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić o toj firmi najavio da će zbog toga biti prinuđeni da reputaciju i poslovanje kompanije zaštite koristeći raspoloživa pravna sredstva.

Podsetimo, poslanica Marinika Tepić, koristi svaku priliku kako bi napala predsednika Srbije, kao i njegovu porodicu, a juče je na sednici govorila i o bivšoj premijerki, sada predsednici Narodne skupštine Ani Brnabić i njenom bratu, Igooru Brnabiću, ponovo ga povezujući sa ovom kompanijom, koju je između ostalog nazvala korumpiranom isl. 

Tim povodom, kompanija se oglasila, a mi saopštenje prenosimo u celosti: 

Povodom ponovljenih neistinitih i zlonamernih optužbi koje je potpredsednice Poslaničke grupe ,,Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić iznela u Narodnoj skupštini Republike Srbije 20. marta 2024. godine u vezi sa kompanijom ASSECO, ovim putem još jednom javno i najoštrije osuđujemo maliciozne i politički motivisane napade na našu kompaniju.

Podsećamo javnost da su naši poslovni odnosi na svakom od tržišta na kojima poslujemo u potpunosti transparentni i temelje se isključivo na profesionalnosti i poštovanju zakonskih normi. 

ASEE Grupacija, u čijem je vlasništvu kompanija ASEE u Srbiji, deo je ASSECO Grupe koja posluje u više od 55 zemalja sa više od 27.000 zaposlenih, čije su članice izlistane na Varšavskoj berzi, berzi u Tel Avivu i američkoj NASDAQ Global Markets.

Ističemo da svako spominjanje kompanije Asseco u političkom kontekstu nanosi nesagledivu štetu ugledu kompanije na regionalnom nivou, kao i da ćemo zbog toga biti prinuđeni da reputaciju i poslovanje kompanije zaštitimo koristeći raspoloživa pravna sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (11)

Loading
milan

21.03.2024 14:09

Nego šta nego da odgovara. Za takve laži drugačije i ne može!

Ika

21.03.2024 14:11

Sada tužite Mariniku i ovako je Đilas plaća za sve laži . A njih najviše boli kada ih neko udari po dzepu.

Lena

21.03.2024 17:08

Marinika je bolesna i maloumna žena, šta od nje očekivati

Ana

21.03.2024 17:47

Napokon da im neko stabe a put.