SPEKTAKULARNA PARTIJA BOGDANOVIĆA! Srbin DIGAO svoj tim iz MRTVIH! Hoksi PREOKRENULI 30 poena ZAOSTATKA!

Autor:

Sport

26.03.2024

03:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija našeg reprezentativca.

SPEKTAKULARNA PARTIJA BOGDANOVIĆA! Srbin DIGAO svoj tim iz MRTVIH! Hoksi PREOKRENULI 30 poena ZAOSTATKA!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Džejlen Braun

Košarkaši Atlanta Hoksa su napravili neverovatan preokret protiv vodećeg tima u NBA ligi, Boston Seltiksa, pobedivši ih rezultatom 120:118.

De’Andre Hunter je postigao 24 poena, uključujući i ključni šut za tri poena 9.2 sekunde pre kraja utakmice. Boston Setiksi su imali prednost od čak 30 poena, ali su Hoksi uspeli da se vrate i ostvare pobedu koja ih drži u trci za ulazak u plej-of.

 

 

Naš reprezentativac Bogdan Bogdanović imao je izrazito zapažen učinak u ovom spektakularnom meču. BB8 je postigao čak 22 poena i bio jedan od najefikasnijih aktera utakmice. 

 

 


Boston Seltiksi su dominirali tokom prvog poluvremena, čak su imali prednost od 22 koša razlike nakon prve četvrtine. Međutim, Hoksi su uspeli da naprave seriju od 9-0 pred kraj prvog poluvremena, smanjujući zaostatak na 74:56. Ova serija je donela momentum Atlanti, a u trećoj deonici su uspeli da smanje zaostatak na samo tri poena.

Iako su imali povrede Ol-star igrača Trej Janga i još trojice ključnih igrača, Atlanta Hoksi su se oslonili na igrače koji obično nisu u prvom planu. Vit Krejči je postigao 16 poena, a Bruno Fernando 13, dok je Vesli Matjuz, koji retko dobija priliku da igra, postigao je ključne poene za Hokse.

 

 

 

 


Dežonte Mari je doneo prednost Atlanti na minut pre kraja utakmice (117:116), a potom je De’Andre Hunter postigao ključni šut za tri poena, obezbeđujući pobedu svom timu.

 

 

Atlanta je sada deseta ekipa Istočne konferencije, a ovo im je bila 32. pobeda u sezoni. Njihovi protivnici će uprkos porazu, ostati na samom vrhu iste tabele nerealnim skorom 57-15.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading