HOKSI NEMOĆNI, ALI BOGDANOVIĆ UBIJA! Atlanta PALA protiv Nju Orleansa!

Autor:

Sport

11.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra partija srpskog reprezentativca.

HOKSI NEMOĆNI, ALI BOGDANOVIĆ UBIJA! Atlanta PALA protiv Nju Orleansa!

Foto: www.profimedia.rs

Iako je Atlanta doživela poraz od Nju Orleansa, vredi istaći da su Pelikansi odigrali izuzetno dobru utakmicu, posebno u pogledu šuterske efikasnosti. Sa 57% šuta iz igre i 52% za tri poena, nisu dali Hoksima priliku za preokret. Trej Marfi III je predvodio Pelikanse sa 28 poena, dok je Zion Vilijams dodao 27 poena, ističući se kao ključni igrači ove utakmice.

Atlanti je nedostajalo nekoliko ključnih igrača, poput Tre Janga i Džejlena Džonsona, a i treći starter, Sadik Bej, je morao napustiti teren zbog povrede kolena. Ovo je svakako uticalo na igru Hoksima, ali i pored toga, ekipa se i dalje drži na 10. mestu Istoka, sa skorom od 29 pobeda i 35 poraza.

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović


U ostalim utakmicama, LA Klipersi su poraženi od Milvokija rezultatom 117:124, dok je Majami, uz solidan učinak Luke Jovića od 10 poena, šest skokova i četiri asistencije, izgubio od Vašingtona rezultatom 108:110. Takođe, vredi pomenuti da su LA Lejkersi savladali Minesotu rezultatom 120:109, dok je Oklahoma nadigrala Memfis rezultatom 124:93.

Sledeći izazov za Atlantu je utakmica u gostima protiv Portlanda, kojom započinju seriju od četiri uzastopne utakmice van domaćeg terena. Ovo će biti prilika za ekipu da pokaže svoju snagu i borbenost, te da se vrate na pobednički kolosek.

Atlanta je trenutno desetoplasirana ekipa Istočne konferencije, dok su Pelikansi bolji za pet pozicija, ali na Zapadu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading