BOGDANOVIĆU "BRATSKI DERBI"! Bojan bolji od slabog Bogdana! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante zabeležili su pobedu posle dva vezana poraza, savladavši Njujork Nikse rezultatom 116:100.

BOGDANOVIĆU "BRATSKI DERBI"! Bojan bolji od slabog Bogdana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kapiten srpske reprezentacija Bojan Bogdanović nije imao šutersko veče, pošto je meč završio samo sa pet poena, uz jedan skok, četiri asistencije i dve ukradene lopte, za nešto više od pola sata provedenih na parketu.

Sa druge strane njegov prezimenjak iz redova Niksa, Bogdan Bogdanović je pokazao izuzetnu efikasnost u pobedi postigavši u legendarnoj dvorani "Medison Skver Gardenu", 19 poena.

Ovo je bio prvi put da je Srbin u ulozi startera zbog povrede Treja Janga, ali je uspeo da nastavi drugi najduži niz u istoriji Hoksa, postigavši barem jednu trojku na 70 uzastopnih mečeva.

Njujork je katastrofalno počeo meč, postigao samo 15 poena u prvoj deonici, da bi do odlaska na poluvreme smanjili razliku na 50:61.

Pred kraj treće deonice stigli su i do izjednačenja 78:78, ali su gosti dodali gas i na kraju ostvarili ubedljiv trijumf.

U redovima Atlante najefikasniji je bio Džejlen Džonson sa 26 poena, Deandre Hanter je dodao 22, a Dežonte Marej poen manje.

U timu Niksa, Donte Divinćenco je bio najbolji sa 21 poenom, Bojan Bogdanović je postigao koš manje, Ačiuva je imao 15, a Džoš Hart poen manje.

Darko Rajaković, trener Toronta, suočava se sa izazovima dok njegova ekipa tone ka sve lošijem plasmanu. U porazu od Nju Orleansa (139:98), Reptorsi su doživeli ubedljiv poraz i produbili rezultatsku krizu.

Toronto se trenutno nalazi na 12. mestu sa skorom 23-39, dok je Atlanta sa skorom 27-34 na 10. poziciji koja vodi u plej-in turnir. Između njih je Bruklin sa skorom 25-37.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aleksandra

06.03.2024 11:48

Volela bih da upoznam onoga ko je ovo pusao da ga pitam kako ga nije sramota da ne zna kako mu se zove kapiten reprezentacije.