VEMBANJAMA JOŠ MORA DA UČI! Nagetsi IZVUKLI pobedu, a Nikola Jokić je ispisao ISTORIJU FRANŠIZE!

Autor:

Sport

03.04.2024

05:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrhunska partija za srpskog gorostasa.

VEMBANJAMA JOŠ MORA DA UČI! Nagetsi IZVUKLI pobedu, a Nikola Jokić je ispisao ISTORIJU FRANŠIZE!

Foto: printscreen/x.com

Košarkaši Denver Nagetsa su uspeli da ostvare pobedu nad ekipom San Antonio Sparsa rezultatom 110:105 u "Bol Areni". Ova pobeda ih vraća u pobednički niz i sada su u potpunosti zahuktali trku za prvo mesto Zapadne konferencije, sa još sedam mečeva pre kraja sezone.

Nikola Jokić je bio ključni igrač utakmice, uprkos tome što nije ostvario tripl-dabl. Sa impresivnih 42 poena (18/32 FG), 16 skokova i 6 asistencija, Jokić je predvodio ekipu u izuzetno nezgodnoj utakmici. Sa fantastčnim poenterskim učinkom, srušio je Karmela Entonija sa trećeg mesta liste najboljih strelaca Denvera. 

 

 

Što se Sparsa tiče, najbolji je bio Viktor Vembanjama sa 23 poena, 15 skokova i osam asistencija. Takođe je imao i nestvarnih devet blokada, čime je bio na ivici kvadripl-dabla. 

Iako je Džamal Marej izostao, Aron Gordon je odigrao izuzetno bitnu ulogu postigavši 23 poena, 7 skokova i 4 asistencije. Majkl Porter Džunior je takođe bio presudan sa 15 poena i 16 uhvaćenih lopti, što je doprinelo konačnom trijumfu Denver Nagetsa.

 

 


Utakmica je bila ispunjena dramom, sa čestim promenama vođstva i napetim trenucima. Klackalica vođstva je trajala do samog kraja, kada je Majkl Porter Džunior pogodio trojku, a zatim su slobodna bacanja zapečatila pobedu Denver Nagetsa.

Ova pobeda je od velikog značaja za Denver Nagetse, koji su se vratili u pobednički ritam i sada imaju odlične šanse da završe sezonu na vrhu Zapadne konferencije. Nikola Jokić je još jednom pokazao svoju izuzetnu igračku klasu, a timski duh ekipe je bio ključan u ovoj važnoj pobedi.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading