SAN ANTONIO IM NIJE DORASTAO! Pobedom nad Sparsima, NAGETSI postali PRVI NA ZAPADU!

Autor:

Sport

16.03.2024

03:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silovita partija Nikole i ekipe iz Kolorada.

SAN ANTONIO IM NIJE DORASTAO! Pobedom nad Sparsima, NAGETSI postali PRVI NA ZAPADU!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su pobedu nad ekipom San Antonio Sparsa rezultatom 117:106.

Ključnu ulogu u ovom trijumfu imao je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je bio najefikasniji igrač utakmice sa 31 poenom, sedam skokova i pet asistencija.

 

 

Sa druge strane, istakao se Viktor Vembnjama sa 17 poena i devet skokova. 


Denver je od samog starta nametnuo svoj ritam igre, a Nikola Jokić je briljirao u prvoj četvrtini, postigavši čak 16 poena i doprinevši izgradnji velike prednosti svog tima. Nagetsi su završili prvu četvrtinu sa rezultatom 37:18, što im je pružilo značajnu prednost u nastavku meča.

Iako su San Antonio Sparsi pokušali da se vrate u meč, naročito u drugoj polovini utakmice, ekipa Denvera je uspela da održi prednost zahvaljujući sjajnim partijama Džamala Mareja i Nikole Jokića.
 

 


Nikola Jokić je svojom igrom uspeo da odbije nalet protivnika i vrati svojoj ekipi dvocifrenu prednost, a sjajnu podršku pružio mu je Džamal Marej sa 15 poena i 10 skokova.

U poslednjoj četvrtini, Denver je rutinski odradio posao i zadržao prednost do kraja meča. San Antonio više nije imao realne šanse da se vrati u igru, te su Nagetsi zasluženo slavili rezultatom 117:106.

 

 

 

 


Nikola Jokić je još jednom pokazao svoju izuzetnu igračku klasu i predvodio Denver do važne pobede. Ova pobeda Nagetsa predstavlja još jedan korak ka ostvarenju njihovih ambicija u aktuelnoj sezoni.

 

 

Nagetsi su sada prva ekipa Zapada sa skorom 47-20, dok su Sparsi na samom dnu sa samo 15 trijumfa. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading