GURAO ME JE TOKOM CELE SEZONE: Bogdanović otkrio da je i pre imao sukob sa trenerom, ovaj mu ODMAH ODGOVORIO

Autor:

Sport

02.04.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko posle meča nije pričao o košarci.

GURAO ME JE TOKOM CELE SEZONE: Bogdanović otkrio da je i pre imao sukob sa trenerom, ovaj mu ODMAH ODGOVORIO

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović briljirao je u pobedi Atlante nad Čikagom sa 113:101 u NBA ligi, ali nije to obeležilo meč kada je on u pitanju. Jeste kapiten Srbije pokazao izvanredno umeće, postigao je 20 poena, imao šest asistencija i četiri skoka, ali glavna tema nakon utakmice bila je njegov sukob sa trenerom Kvinom Snajderom.

Naime, tokom tajm-auta, Bogdanović je skočio sa klupe i verbalno napao trenera, što je izazvalo šok među prisutnima. Srećom, situacija nije eskalirala zahvaljujući brzoj reakciji saigrača, a trener je pružio ruku Bogdanoviću, pokazujući da je sve rešeno. Nakon meča, novinare je zanimalo mišljenje Bogdana Bogdanovića o ovom incidentu. On je istakao da je Kvin njegov čovek i da su imali sukobe i svađe tokom sezone, što je normalno u sportu.

 

 

- Kvin je moj čovek, sigurno. I gurao me je tokom cele godine. Imali smo sukobe i male svađe. Normalno je da se to dešava - poručio je as Atlante.

Trener je dodao da je Bogdanović bio sjajan i da su njih dvojica u odličnim odnosima.

- Bogi je bio sjajan, on i ja smo sjajni. Tako je sjajno, bolje nego dobro, odlično. I sviđa mi se kako je igrao. On se branio, što je za njega bila stvar ponosa - jasan je strateg Atlante.

Ovaj incident pokazuje da tenzije između trenera i igrača nisu neuobičajene, ali je važno istaći da su njih dvojica brzo rešili nesporazum i nastavili da sarađuju u duhu fer pleja i sportskog rivalstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading