MICIĆU UKRADEN DABL-DABL! Šarlot nemoćan protiv moćnog Bostona!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, srpski plejmejker duel završio sa 13 poena, devet asistencija i dva skoka.

MICIĆU UKRADEN DABL-DABL! Šarlot nemoćan protiv moćnog Bostona!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš Vasilije Micić odigrao je zapaženu ulogu u porazu Šarlota od Bostona - 104:118, a da mu nije "ukradena" asistencija upisao bi novi dabl-dabl učinak u NBA ligi.

Plejmejker je duel završio sa 13 poena, devet asistencija i dva skoka prema zvaničnoj statistici, međutim jedno uspešno dodavanje tokom mečeva je, nažalost, ostalo nezabeleženo.

Novinar blizak Hornetsima, Sem Farber, napisao da je Vasa zabeležio svoj četvrti dabl-dabl u sezoni, da bi se i na društvenim mrežama pojavile sumnje ljudi koji su se zapitali šta se desilo sa tom Vasinom jednom asistencijom.

Drugi srpski igrač u Šarlotu, Aleksej Pokuševski, susret je završio sa tri poena, četiri skoka i dve asistencije, dok je najefikasniji pojedinac bio Majls Bridžis sa 26 poena. Grant Vilijams je ubacio 23, Brendon Miler je dodao 19, a Davis Bertans je ubacio osam.

Džejson Tejtum je sa 25 poena i 10 skokova predvodio Seltikse do trijumfa, Sem Hauser je meč završio sa 25 poena, Porcingis je dodao 20, Vajt 19, a Horford 15.

Pobednik se ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje, a Šarlot je parirao moćnom Bostonu samo do finiša druge četvrtine kada Seltiksi odlaze na plus šest (53:59).

Rezultati ostalih mečeva:

Atlanta - Čikago 113:101 

Detroit - Memfis 108:110

Indijana - Bruklin 133:111

Orlando - Portland 104:103

Čikago - Atlanta 101:113

Nju Orleans - Finiks 111:124

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading