AMERI ZBOG JOKIĆA ŽESTOKO UDARILI NA KUKOČA! Nižu se uvrede: "Idi operi Džordanova mu*a"! "Toni je pijan", "Odakle ti pravo da brbljaš"!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonijeva izjava da su Divac i Rađa bolji izazvala brojne reakcije.

AMERI ZBOG JOKIĆA ŽESTOKO UDARILI NA KUKOČA! Nižu se uvrede: "Idi operi Džordanova mu*a"! "Toni je pijan", "Odakle ti pravo da brbljaš"!

Foto: Tanjug/AP

Toni Kukoč, legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš, nedavno je bio gost KK Partizan kada je na meču Evrolige protiv Olimpijakosa dobio ovacije krcate beogradske Arene.

Splićanin, bivša NBA zvezda i višestruki šampion, između ostalog, dao je jedan intervju koji je izazvao brojne reakcije javnosti koja preferira igru pod obručima. Naime, u razogovoru za Zurnal dotakao se impesivnog učinka Nikole Jokića, Srbina koji brani boje aktuelnog prvaka najjače lige sveta - Denver Nagetsa.

- Možda će biti, ali još nije. Jokić, uprkos statistici, nije na poziciji centra na nivou Dina Rađe ili Vlade Divca. Divac je pre 30 godina iznenadio Ameriku načinom vođenja lopte sa svojom visinom. Rađa je mogao da uhvati loptu pod svojim košem i stigne da pogodi na drugoj strani - rekao je Kukoč.

Osim ovdašnjih ljubitelja košarke, Tonijevu izajavu nisu blagonaklono prihvatili ni Amerikanci. Na račun Hrvata, naime, nizale su prozivke u brojnim objavama na društvenoj mreži "Iks".

- Neka neko kaže Toniju da ode i opere mu*da Majkla Džordana za mene, napisao je jedan korisnik populane platforme.

 

 

- Jokić je bolji od obojice zajedno - glasio je drugi, a potom i sledeći:

- Toni je pijan od Raspućin vodke. Jokić je bolji od njih dvojice zajedno.

 

 

- Džordan ga je nosio za sobom do titula, a tip misli da ima pravo da brblja.

- Zašto stara generacija toliko mrzi novu generaciju? Prihvatite da te stvari ne možete da uporedite.

- Da, osim naslova i MVP nagrada za regularnu sezonu i finale, Jokić ni po čemu nije bolji od dva prosečna centra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading